100 % meg selv overalt

Helbleiket hår, spraytanna kropp, påklistra glis, avkledd six-pack, bikini-poser, fyll, implantater og glansbilder av fine kropper og pene fjes funker som rakkeren på Instagram! Slike profiler vokser fortere enn andre. Sånn er det. Selv om det selvfølgelig ikke er den eneste grunnen til at folk har mange følgere på billedtjenesten ♥

Og filtre kan hjelpe. Å «fake» seg til og være mye mindre «seg selv» kan lett bidra til at profiler, inkludert treningsprofiler får flere følgere og mer oppmerksomhet. Trist egentlig. Spesielt hvis de i tillegg viser mye naken hud, sexy posisjoner og byr på synlige muskler, lav fettprosent og trent kropp.
Innimellom kan jeg tenke tanken at jeg ikke KAN lykkes med måten jeg driver kanalene og treningstilbudene mine på, med de helseproblemene jeg har vært forhindret av og med den normale kroppen jeg er utstyrt med og som jeg holder litt tilbake.
Men jeg tar så feil i de øyeblikkene!
Jeg lykkes jo allerede. Jeg lever av jobben jeg har skapt bare etter fire år. Til tross for kronisk sykdom og tvungen inaktivitet hele veien. Til tross for manglende drahjelp fra min store samarbeidsparter UI. Til tross for min påkledde, gjennomsnittlige kropp. Og til tross for den beskjedne veksten på «the place to be» – Instagram.
Ved å være 100 % meg selv overalt. Jeg er så stolt av det!!!
Følg meg på Instagram her: @trinestreningsglede
for sunn treningsinspirasjon 
Med min inkluderende, ujålete, ærlige, nøkterne, sunne og motiverende måte å
drive universet mitt på så oppnår jeg akkurat det jeg vil! Du fikk sagt det så fint M******* (se bildet med teksten over!). Tusen takk for lang fin og konstruktiv tilbakemelding på mail på tirsdag. Du minnet meg på essensen, og trygget meg som gründer, Influencer og trener på en tirsdag i august.
 
Som du også beskrev; Følgerne og kundene mine ser på meg og tenker at «hun er som oss andre – ikke som et instagram-glansbilde».
Det betyr faktisk enormt mye for hver og en sin fysiske trening og gjør at de som følger og trener med meg føler seg bra nok, kjenner mestringsfølelse og blir motivert for å klare nye utfordringer. Slike følelser utgjør et ekstremt viktig grunnlag for handlekraft hos hver og en.
Det er jo hele poenget! Mine følgere skal bevege seg mer og få sving på sin treningshverdag. Ikke lammes i
sofaen av nesegrus beundring over andre.
Målet er IKKE å bli så så stor på Instagram og ha en masse følgere som
 • følger meg passivt
 • beundrer meg og mitt
 • mister motet sitt
 • blir nedstemt i seg
 • og handlingslammet
Å ta seg ut for flest mulig på Instagram betyr nada. Å øke aktivitetsnivået til mange kvinner i Norge med en fin dialog, derimot…

Trenger du hjelp til trening som drar deg i samme retning som målet om vektreduksjon?

KLIKK HER OG MELD DEG PÅ STRAKS! 

gratis 2 mnd innen søndag 23.8

Andre egenskaper M roser meg for i den fine mailen og sider hun trekker frem som styrker ved akkurat meg – er at jeg er kunnskapsrik og har mange egne erfaringer (som jeg deler) om kropp og helse, som gjør at jeg er troverdig. Hun oppfordrer meg til å fortsette med det! Og den påminnelsen takker jeg henne for.
Jeg skal gå bevisst inn for å ta med meg hele reisen jeg har kjempet de siste årene i min formidling og i mitt arbeid videre. Og ikke minst skal jeg fortsette å sette ord på og dele utfordringer og nedturer som også vil komme, uten å klage og være negativ eller pessimistisk. Livet består aldri bare av oppturer, suksess og fremgang. Og nå har jeg fått forklart hvor mye det betyr for andre at jeg husker å sette ord på hele spekteret.
Tusen takk for at du tok deg tid til så vel beskrevet tilbakemelding og takk for følget til nå og videre. Gleder meg til å følge deg også i fortsettelsen ♥
Jeg er takknemlig og stolt over å ha den følgerskaren jeg har og ville ikke byttet den ut med noen andres. Så mye varme, klokskap, endringsvilje og engasjement i en «klan». Det er gøy, motiverende og lett å være meg. Trofast skal jeg fortsette i samme stil, det fortjener både dere og jeg.
Ikke minst fordi jeg har store ambisjoner for jobben min, og da gjelder det å være seg selv 100 %. Det gjør at jeg trives, har det godt med meg selv tvers gjennom og da varer kruttet og gleden lengst. Alt annet faller gjennom på ett eller annet tidspunkt. Det er jeg helt overbevist om.

Hilsen Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

2 kommentarer

 1. Tusen takk Trine
  Flott skrevet av deg igjen !!
  Masse , lykke til fremover med ditt nydelige konsept ! Med meg som fornøyd Trønder , som er strålende fornøyd og aktiv bruker av konseptet ditt

  1. Trines Treningsglede

   Åhh så fin hilsen, tusen takk. Jeg er så glad jeg har deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *