Lite reisebrev og dryss med bilder fra Tjøme-ferie 2020


Tittei! Skrivingen er nesten rustet. Såå lenge kjennes tre uker uten blogging etter over fire år med daglig blogging. He He.

Men det er bra, sunn og fornuftig «rusting» – og midlertidig. Alle fortjener og trenger å koble helt av og lade batteriene i perioder. Og har godt av å «komme ut av det», tenker jeg.

Jeg har 100 % fri fra alt knyttet til jobb for første sommere siden oppstart av firmaet, og jeg kjenner det er både nødvendig og veldig bra. Overskuddet stiger i takt med lysten til å jobbe mer, trene mer og leve mer. Tipper fullstendig pause betaler seg i alle bauer og kanter.

Gleder meg mer og mer til høst, jobbing og mer blogging, men ferien er ikke helt over ennå. Og siden tre nydelige uker på Tjøme er historie, tenkte jeg å dele litt bilder og en kort oppdatering derfra før ferden går videre.

Kort fortalt så har de tre ♥friske♥ ukene i ro på ett sted vært idylliske i skjærgården og jeg føler på styrke og lykke. Liten radius, korte avstander og lite planer over tid gir god avslappete dager. Vi har alle hatt godt av ikke å skulle eller måtte noe som helst, kjede oss innimellom og bruke fantasien og omgivelsene. Samtidig har tre uker (luksus) gitt rom for både planer og spontanitet. En kombi jeg er mer og mer for.

Bølgeskvulp, måkeskrik og hav så langt øye kan se er balsam for sjelen spør du meg.

Å feriere i et område jeg er nært knyttet til og som hele familien elsker mer og mer ettersom de kommer tilbake igjen og igjen, er verdifullt og privilegert. Ute på Hvasser står bilen dessuten mest parkert og vi går og sykler overalt. Være seg til isbaren, butikken, stranda, båthavna, krabbefiske, bakern, fiskebutikken eller pizzarestauranten…


Det gir sånn god ro, feriefølelse og jevnt aktivitetsnivå. Og barna utforsker mer og mer – og så uten oss – for hvert år som går. I tillegg er det så mange vakre stier å løpe og gå tur på, som så mange andre steder i vært flotte land, noe vi setter stor pris på og benytter både Frode og jeg – med og uten barna.

De sier at været og temperaturen har vært under det normale, men for meg som endelig har kunnet nyte utelivet hver dag, være i solen hver gang det har vært fint, og badet såpass mye, så føles det som en meget bra sommer.


Dessuten er ruskevær ved havet også mektig og flott, og når jeg har kunnet suge inn det og så, er jeg super happy.

Like frisk som jeg suste inn, suste jeg nå ut av tre ukers ferie på Tjøme. Helt i verdensklasse det. På én sommer har jeg faktisk badet, trent, sosialisert og utfoldet meg med barna mer enn på fire somre tilsammen. Ikke rart jeg føler på lykke nå.

Løping og sykling har vært mine kondis-favoritter på Tjøme i år, påfulgt av super korte styrkeøkter fra basen i online styrkegruppene. Genialt både på ferie og i hverdagen! #helårstrener Styrkeøvelser uten utstyr er fin variasjon i sommer – enten inne på matte eller (helst) ute her…


Er du fortsatt ikke medlem i Trines Treningsglede online styrke?

KLIKK PÅ BILDET HER OG  MELD DEG PÅ STRAKS

første måneden gratis

I tillegg har jeg vært i form til å dra på besøk, ha besøk, være spontan og ta initiativ. Og hatt det så kos med så mange. Det kaller jeg livskvalitet.

Er så takknemlig for våren, sommeren og ferien så langt og for følelsen av å bli seg selv igjen sakte men sikkert. Jeg skal nyte ferie videre litt til på nye steder. Og ta vare på helsa og overskuddet ❤️ Takk!

Som jeg delte på Instagram @trinestreningsglede underveis, så har jeg løpt fra blomst til blomst i sommer, sterkt inspirert av løpeprogram – men med frie og lystbetonte tøyler. Anbefales! Få det lettere og morsommere og effektivt du ogsp ved å:

  • FØLG ett av mine 8 ukers kondisprogram – klikk her
  • BLI MEDLEM i en av online styrketreningsgruppene – klikk her

Hvordan er DIN sommer så langt?

Nå er det ompakking og onsdag kjører vi avgårde med nytt innhold i bilen. Bli med på ferden videre på min Instagram; @trinestreningsglede

Sommerklem Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *