Du finner meg på INSTAGRAM @trinestreningsglede i sommer

Sommeren er her og jeg befinner meg på et svaberg, på en sykkelsti eller vandrende på et fjell. Jeg lader batteriene for fullt i år, og digitalt finner du meg kun på Instagram på min profil @trinestreningsglede. Det er kjempehyggelig om du vil følge meg på ferien der, og hvis du trenger å ta kontakt så må det også skje via Instagram i juli.

Hvis du trenger treningstips, program eller motivasjonshjelp så vet du vel at bloggen allerede er full av det og at du bare kan søke eller bruke kategoriene i menyen for å finne frem godt treningssoff.

Bli med i treningsutfodringen «DOBLE ANT PUSH-UPS I JULI» i Facebook-gruppen HER.

Få 50 styrkeøvelser uten utstyr HER.

Sjekk oversikten over 8 ukers gå-, jogge- og sykkelprogram HER.

HER får du 6 gode yøgaøvelser med veiledning

Jeg håper du nyter og koser deg masse i sommer. Og husk – stimuler hode og kropp og det blir topp. Du får utrolig mye igjen for å være aktiv i ferien når hverdagen og høsten kommer. Og så er det jo ekstra fint å oppleve Norge ved hjelp av kroppen ♥

Vi sees på Instagram!

GOD SOMMER!

Varm klem Trine

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *