Gjør tydelig forskjell på hverdag og ferie

Hva er ferie for deg? For meg handler det mye om å kjenne på annerledeshet fra hverdagen. Og om å gjøre mye og mer av det man liker og har godt av, som ikke er like lett i hverdagen.

  • Lite struktur.
  • Lite målrettet.
  • Lite hektisk.
  • Lite disiplin.
  • Mye spontanitet.
  • Mye «her og nå».
  • Sakte tempo.
  • Mye «lyst».

Det gjelder egentlig både generelt og mtp trening. På grunn av jobb er min trening veldig planlagt til hverdags når jeg er frisk. I ferien blir det å tre fullstendig ut av dette. Du har sikkert dine grunner til at treningen må være ganske fast og strukturert i hverdagen og har kanskje behov for å la ting flyte litt i sommer?

Mindre ordnede former trenger ikke bety mindre trening eller dårligere trening? Hvis man har mer tid, lytter bedre til kroppen, trenger en «time-out» fra familien og er i vakre omgivelser, så kanskje man ender opp med å være like aktiv likevel? Hvis ikke mer…

Det er flere veier til Rom, og jeg anbefaler uansett å gjøre en forskjell i ferien fra hverdagen. For variasjon er veldig bra både for kroppen, fremgangen og motivasjonen. Og er det en gang vi har mulighet til å gjøre en stor vri fra hverdagen så er det jo i sommerferien.

Enig?

Bli med i Facebook-gruppen

hvor jeg har kastet ut «Doble ant push-ups i juli»-treningsutfordringen!

Klikk på bildet for å MELDE DEG INN!

Her er det en uke igjen på jobb. Og det gledes til ferie. Hva med deg? Har du begynt ferie, eller teller du ned og har siste innsats du og?

Sommerklem Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *