Sommerferien 2020: Norge som vanlig


God morgen mandag! Skoleferien er i gang men vi jobber et par uker til før vi tar ferie. Skikkelig ferie!

Magnus skal på friidrettskole for første gang, som blir veldig spennende, og Didrik har sine aller siste dager i barnehagen.

For meg blir det siste innsats på både trening og jobb. I år tar jeg full ferie for første gang siden oppstart av bedriften i 2016. Etter drøye fire år med oppbygging og noe sommerdrift blir det veldig rart og godt.

Årets ferieplaner kan overhode ikke forklares med corona. Jeg og vi har alltid feriert i Norge i juli, og intet nytt i år.

Vi hadde for lengst leid sted på Hvasser utenfor Tjøme, hvor vi skal være i hele tre uker. Det blir ikke bedre, spør du meg. Føler meg så ekstremt heldig. Der blir det livet i fjæra, ved sjøen og ut not havet som gjelder – og bare la humla suse. Vi får tradisjonelt besøk og utradisjonelt besøk – He He, og gleder oss stort.

Etter en ompakking går ferden videre til den mer aktive ferien, mye likt som i fjor. Først sykling i Trysil og hotellliv på SAS Radisson. Deretter Jotunheimen for en lengre tur, overnatting på turistforeningshytte, båttur og småturer.

Vi er superfornøyde i år og. Og teller ned!

Hva skal du?

Uansett hva du skal og hvor så kan du delta på utfordringen jeg kaster ut for kroppen i juli! Slippes snart!

Bli med i Facebook-gruppen hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året – der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis. Klikk på bildet for å MELDE DEG INN!

Ønsker deg en super duper uke med masse god aktivitet!

Klem Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *