Motbakkegruppen til høsten ble full på et døgn


Himmel og hav – det er med svært godt humør jeg lukker PC´n, Ipad´n, diverse bøker og mobilen i dag.

I går kveld – under uttøyningsdelen etter endt motbakkeøkt – fikk jeg flere spørsmål om treningsgruppe til høsten. Det var tidlig! Tatt i betraktning at det er lenge til. Men mest fordi vi har igjen tre ganger før vi er ferdig med vårtreningen og går hvert til vårt for å ta ferie.

Så utrolig godt tegn at folk tenker langsiktig med treningen og anser høsten som en like viktig treningsperiode som våren (les; jobbe med sommerkroppen). Og trakter etter motbakketrening – som er topp trening. Det LIKER VI!!!

Men også – så utrolig hyggelig at folk vil trene mer med meg. Jeg er ydmyk. Det er en annerkjennelse jeg setter enormt pris på og syntes var stas allerede i går. Men det var før dette…

Siden tiden virket å være inne – la jeg samme kveld ut mulighet for forhåndspåmelding til motbakkegruppa høsten 2020 og påmeldingene ramlet inn straks. I dag – i løpet av ETT DØGN – var gruppen fulltegnet. Fantastisk!

En sånn oppslutning har jo aldri skjedd og er rett og slett så utrolig gøy for en som begynte på null. Det er jo å trene fine folk jeg vil og da er det stort å få ønsket sitt oppfylt og igjen for oppbyggingsarbeidet. Dette gjør meg bare veldig glad, og jeg blir så motivert for jobben min. Gleder meg til høsten allerede, og som sagt går jeg rundt med en skikkelig god og glad følelse i kroppen.

Tusen takk for alle som vil trene med meg om dagen 💞

Bare det at folk vil trene og viser slik iver, glede og alvor med kroppen, formen og helsen sin treffer meg så hardt ♥

Trenger du hjelp til trening som drar deg i samme retning som målet om vektreduksjon?

KLIKK HER OG MELD DEG PÅ STRAKS! 

gratis 1 mnd

Nå håper jeg bare helsen fortsetter i riktig retning gjennom hele sommeren. I så fall setter jeg opp flere utegrupper ved skolestart. Kryss fingre & tær og kjør tommel opp for meg da! 💚

Ta kontakt om gå-, jogge- og motbakkegrupper I Oslo Vest/Bærum

til høsten på mail: trine@trinestreningsglede 

Bor du et annet sted i landet enn meg og kunne vært interessert i å trene kondis med meg til høsten online? Da vil jeg gjerne at du gir respons!

Riktig god helg, klem Trine

♥♥♥
MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *