STERK PÅ FERIE med Trine

#egenreklame


De siste dagene har jeg jobbet med en serie økter «STERK PÅ FERIE med Trine» – som skal gjøre sommertreningen til en lek for alle som er eller blir medlemmer online hos meg.

Denne uken sendte jeg de første av 8 spesiallagde sommerøkter live – som blir liggende lagret i de lukkede Facebook-gruppen til senere- og feriebruk.

Målet med disse øktene er å gjøre  styrketrening både enkelt, effektivt og gøy der du er i sommer og når du har ferie. Det eneste du trenger er en matte eller et litt mykt underlag!

Støter du på håndvekter på din vei er utvalget ubegrenset og har du medisinball eller strikk så finner du passende lengre og kortere økter for det og.

Snart har vi økter med melon og grytekluter eller raggsokker også i basen.

Alle øktene er livesendinger lagret som videoer, med full instruksjon og ledelse av meg gjennom alle økter.

Vi som har trent online en stund trengte ikke corona for å skjønne hvor mye som faktisk er mulig å få til hjemme og uten utstyr. For vi trener året rundt og er vant til at det kommer helger, hytteturer, ferier og reiser hvor vi kun har vår egen kropp. Og hvor vi får aller best trening hvis vi velger øvelser og økter som er ment å gjøre uten utstyr. Så vi har vært rigget for både hjemmekarantene og feriemodus lenge, he he, og er rustet for en usikker fremtid  også. Funker bra alltid!

Bredt utvalg ferieøkter

Frem til ferien utvider vi «banken» med nye, ferske småøkter og helkroppsøkter – med og uten utstyr. Øktene med vekter anbefales når du har tilgang på vekter, mens resten er supre når du ikke har eller vi ta en pause fra utstyr. Bare du og matten – ganske deilig det og!

Se utvalget av økter her:

HELKROPPSØKTER MED VEKTER

EVT FYLTE VANNFLASKER

(rikt utvalg)

ULIKE 10-15 MINUTTERS ØKTER UTEN VEKTER

(mage, kjerne, rygg, rumpe)

20 MINUTTER STRIKKØKT

20 MINUTTERS ØKT MED MEDISINBALL ELLER MELON

10 MINUTTERS ØKT MED GRYTEKLUTER ELLER RAGGSOKKER

I basen finner du fra før et stort utvalg av korte og lengre, effektive og varierte styrkeøkter, både med og uten håndvekter – på både 10, 15, 20, 30, 40 og 45 minutter.

Du kan altså enkelt velge styrketrening uti fra tiden, lysten, energien og utstyret du har tilrådighet, som medlem hos meg. Og du kan spørre om alt mulig, da treneren er tilgjengelig hele sommeren. 

Hvor mye du faktisk kan få til uten utstyr, avhenger bare av at du velger økter uten utstyr og gjør de jevnt og trutt.

«STERK PÅ FERIE med Trine» er øktene for deg som vil bli sterkere, mer bevegelig, strammere og sprekere i sommer og på ferie der du er. Treningen er lystbetont, helsebringende og godt veiledet, og passer alle. Treningen funker!

HER MELDER DU DEG PÅ ONLINE STYRKE

første måneden gratis 

Du kan være med uavhengig av fysisk utgangspunkt, form og erfaring. Jeg veileder deg, er tilgjengelig for spørsmål og individuell oppfølging og du vil møte et veldig motiverende og hyggelig miljø i Facebook-gruppen vår.

Som online instruktør har jeg stor fokus på instruksjon, terping på teknikk, forebygging av skader, treningsglede og effekt – med helseperspektivet innbakt!

I alle øktene blir du guidet grundig gjennom øvelsene og teknikken og jeg hjelper deg til å klare å trene de musklene vi faktisk skal trene.

I alle øvelser uten utstyr får du dessuten instruert 2-3 nivåer, slik at alle kan trene på rett nivå samt har progresjonsmuligheter.

I gruppen for vektreduksjon jobber vi målrettet mot økt muskelmasse og forbrenning uten at vi snakker så mye om vekt, slanking eller kaloriregnskap. Vi har fokus på trening, mestring, glede, rutiner, fremgang og effekt.

Uansett gruppe sparer du deg for både stress, tid og penger, og blir alltid møtt av et blidt fjes når du trener med meg i sommer. Og vil forhåpentligvis vil du oppleve at treningen gir deg mye der og da og setter prikken over ferie i’n. Å komme tilbake på jobb med styrke, overskudd og god form er dessuten ubetalelig.

Du trenger altså ikke utstyr for å trene hos meg i sommer, og du kan gjøre øvelsene når som helst og hvor som helst. Og så ofte du bare vil. Første måneden er gratis etter innmelding!

Jeg kommer til å ha en sporty sommer hvis frisk, og jeg ønsker så gjerne at dere også skal oppleve det der dere er. Ikke synke litt og litt sammen gjennom ferien men bygge dere opp mens dere bader, spiser, drikker, opplever, sosialiserer og koser dere på ferie!

Gleder meg til bilder fra uante steder der du plutselig trener ☺️ Lykke til!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *