GRØNN JUNI – here we go!

Hei juni! For en knall åpning av sommeren du sørget før. Tusen takk. Jeg er så klar for denne årstiden og håper så inderlig den blir frisk og kan nytes fullt. Vet jeg har sagt det før, men jeg nekter å bli pessimist og vil tørre å tro!

Uansett om det blir både masse trening i skog, mark og natur og frotsing i salat og grønnsaker, eller bare det siste, så går jeg for GRØNN JUNI!Å sette ekstra fokus på frukt, grønnsaker og bær i juni i fjor, var stor suksess, og jeg spiste mer og regelmessig gjennom hele sommeren. Det vet jeg mange av dere gjorde og da jeg kastet ut utfordringen om «5 om dagen». Det er bare å gjenta – og nyte.

Bli med i Facebook-gruppen hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året – der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis. Klikk på bildet for å MELDE DEG INN!

Maten er jo så fresh og følelsen den samme. Er i full gang!

Husk at å spise rikelig med frukt, bær og grønnsaker forebygger sykdom og danner grunnlag for gode mat- og aktivitetsvaner. Alle vet at både fysisk aktivitet og frukt, bær og grønnsaker er sunt. Nærmere bestemt «5 om dagen» anbefales av Helsedirektoratet.

Er du klar for å øke fokuset på grønt? Here we go ???

Trine

2 kommentarer

  1. Er kjempeklar fra Trøndelag Skal gjøre mitt beste

    1. Trines Treningsglede

      Herlig og fresh!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *