
Nå er det helg – og til og med pinse – juhuuu! Her på østlandet er det meldt varmere og strålende sol hele helgen. Og mamma fyller år! Vi tar fri, skal kose oss og pusle hjemme og i hagen, gå i bursdag og trene. Mest mulig ute, men en obligatorisk styrkeøkt skal prioriteres i morgen formiddag. Jeg jobber med både holdningen, styrken og forbrenningen om dagen, og forsøker to økter i uken og gjerne tre, når jeg er frisk.
Vil du være med på bra styrketrening som drar deg i samme retning som målet om vektreduksjon?
KLIKK HER OG MELD DEG PÅ STRAKS!
gratis 1 mnd

I pinsen skal vi fråtse i grilling hver dag har jeg bestemt. He he. Lite protester på det, grillsesongen er jo helt herlig. Og grillede grønnsaker i folie er en stor favoritt hos oss. Så i dag deler jeg min «grønnsaksspesialitet» i på grillen. Krever ingen forberedelser, du har helt sikkert grønnsaker som egner seg i kjøleskapet allerede?
Denne form for grønnsaker smaker superdigg. Og det er så enkelt å tilberede. Dessuten passer dette tilbehøret til alt annet på grillen og fordi venner og familie elsker dette til både kjøtt og fisk eller vegetar, så tenker jeg du også ville like det. Da faller det sikkert i god jord at jeg røper hvor enkelt det er å lage…

Noe ingrediensliste fra meg trenger du ikke, for du kan ta det du har av grønnsaker i kjøleskapet. Derfor blir smaken og miksen forskjellig fra gang til gang. SÅ ikke vær redd for å servere dette om igjen. Men en ingrediens som bør med hver gang er fetaost. Magien kommer fra dens smak og infiltrering i grønnsaksdisken. Det gjør rettet litt karakteristisk og ekstra god. fetaost er rett og slett litt «trikset» her, i tillegg til hvitløk, olivenolje, salt og pepper.

Etter å ha kuttet opp grønnsaker i passelige biter, blandet alt i en bolle med fetaost, olje og krydder, så heller jeg alt i en folie-form eller pakker det i folie (helst da to lag). sett grønnsakene på grillen litt før kjøttet/fisken, de trenger litt tid. Men prøv å unngå at de blir «over-grillet».

Dette funker nesten som egen rett også, i hvert fall for vegetarianere.
Prøve i pinsen? Har du andre grønnsakstriks på grillen?
God sommerlig langhelg, så prates vi.
Hilsen Trine
Det oser sommer helt til Trøndelag
Fetaost var ny vri og skal prøves ja . Ha ei super helg
Hi hi, så herlig. God ny vri og sommergrilling 🙂