I dag er det Vektklubb.no som har bursdag – gratulerer med jubileum!!!

Kjære jubilant – gratulerer med dagen! Tenk at du har blitt 15 år, det er ganske sykt. Jeg husker fortsatt veldig godt da du «lå i magen», var «nyfødt» og at det var usikkert om du ville «leve så lenge».

Vi så likevel at du ganske raskt vokste deg større mens Norge ble mindre, og at du var liv laga og hel ved.

Unike Vektklubb.no – det er mye flott å si om deg – som jeg anbefaler til alle som vil ned i vekt på en smart og sunn måte, og til alle som vil lære seg å spise sunnere og riktig næringsmessig.

For det første så har du endret livet til drøssevis av nordmenn og gitt en del mennesker livet tilbake, som de sier selv. Folk har blitt friskere, flottere og mer fornøyd.

For det andre så har du supplert Helsemyndighetene sine kostråd med et fantastisk verktøy som faktisk gjør rådene for sunnhet og vektreduksjon mulig å anvende i praksis. 

For det tredje så har du gitt den litt mer anonyme, sky og private personen et mer diskret slanketilbud på «kammerset» enn det Grete Roede ga i mange år.

For det fjerde så har du overbevist samfunnet om at det går an å være en slankeklubb på nett uten å øke kroppspresset og være en trussel for spisesforstyrrelser osv.

For det femte så har du demonstrert at det går an å ta betalt for innhold på nett i VG, og vært en potensiell veiviser for liknende konsepter.

For det sjette så har du vært og er en spennende arbeidsplass for seriøse medieansatte, leger, fedme- og ernæringsprofessorer, idretts- og treningsprofiler, mat- og motivasjonseksperter.

For det syvende så har du ikke bare motivert nordmenn til et lettere liv, men også et sunnere og mer aktivt. 

For det åttende du har du vært en stolthet for tabloidavisen VG og mange av dens ansatte.

For det niende har du betydd veldig mye for meg, min karriere, utvikling og videre satstning.

For det tiende…noen av dere lesere som har brukt Vektklubb.no og som vil fylle meg inn???

Gammel vignett 🙂

Gratulerer igjen, ikke minst til alle som har jobbet og jobber hardt for at Vektklubb.no skal funke og skinne! Måtte du holde deg sunn og frisk og leve i 100 år. HURRA!!!!!!

Klem Trine (tidligere kundekonsulent, journalist, treningsekspert)      

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *