Følg et smart kondisprogram du og!


Du rekker fortsatt å begynne å løpe eller gå målrettet og oppnå bedre form før ferien. Jeg starter på «8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 3» neste mandag, knallåpning av juni – den første sommermåneden!!!

BEGYNN I DAG eller på mandag du også – og kom neeesten i mål til fellesferien. Uansett om du synes det er vanskelig å motivere deg til å løpe/gå eller ikke!!!

Trygt og smart å følge kondisprogrammene

Å gå er svært skånsomt for kroppen men det kan være utfordrende å få effektive nok økter. Løping derimot er meget effektivt men samtidig en tøff påkjenning på kroppen. I begge tilfeller er det derfor smart å følge et gjennomtenkt treningsprogram, som innebærer gode råd og rettledning underveis. Kondisjonsprogrammene (gå-, jogge- og sykkelprogram) får du her i innlegget!!!

ALLE PROGRAMMENE ER SMARTE, SKADEFOREBYGGENDE OG VELDIG MOTIVERENDE! 

Og alle kan ha nytte av dem uansett utgangspunkt – du finner oversikten ved å klikke på bildet her!

Treningsprogrammene kan gi deg motivasjon til å komme i gang, holde i gang samt få deg i bedre og bedre god form. I programmene forteller jeg deg akkurat hva du skal gjøre fra økt til økt og fra uke til uke. Staren er forsiktig og oppbyggingen er veldig gradvis. Du vil nesten garantert bli lysten på mer om du velger rett program for deg og begynner på rett nivå. OM du gjennomfører kommer garantert formen!

Jeg starter altså på «8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 3» på mandag, og printet det akkurat nå for å titte litt på øktene som venter. Knallstart på juni, den første sommermåneden!!! Hvilket følger du?

God fredag!

Trine

♥♥♥

MELD DEG PÅ ONLINE GENERELL STYRKETRENING HER
MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING FOR VEKTREDUKSJON HER
Kom i form med ett av mine 8 ukers gå-, jogge eller sykkelprogram HER
Følg meg på Facebook HER og få oppdateringer om nye blogginnlegg og ting som skjer. NESTE GRATIS LIVESENDING PÅ FACEBOOK-SIDEN får du vite om snart.
Følg meg på Instagram HER og få inspirasjon fra min hverdag på og utenfor trening
Bli med i Facebook-gruppen HER hvor jeg kaster ut treningsutfordringer gjennom året, der vi alle kan dele treningsøkter og opplevelser underveis.
MELD DEG PÅ TRENINGSHELG PÅ VESTLIA til høsten HER
Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *