Våre 17.mai planer


17.mai 1976 var «chill». Jeg skulle egentlig ut av magen til mamma å møte verden for første gang, feire livet og landet vårt. Men jeg holdt meg inne. Litt som i år.

Litt sprell ble det nok likevel, og det blir det i år og. Barna skal løpe 17.mairaton. Et tre kilometers virtuelt løp som vi gjør hjemmefra og til et hyggelig sted og en stor is – hvor vi har satt bilen for å komme oss kjapt tilbake, inn og ut av dusjen og i finstasen.

Jeg har prøvd å matche stilen til Didrik i 2017. Men ikke lett å bli som en kul liten fyr med alt utstyret på plass.. hi hi..


Vel, back to the plans. Klokken 12.30 kommer det nemlig et tog fullt av venner og naboer rett forbi huset vårt, og vi skal vinke, synge og rope «tre ganger hurra» til alle de små vennene våre med familier. Er vi heldige så er mormor med oss på dette. Hun har selvfølgelig alle vante planer avlyst hun og, er ekstra mye alene om dagen og vil sette pris på litt liv og røre og syn av barnebarn is i hele ansiktet.

Når toget har passert her en siste gang, blir det allsang med resten av Norge og så trekker vi inn og tar nok er garderobeskift, over til noe mer bevegelig. For da venter mer sprell når det kommer et lite besøk av én stor familie med to store, to små (som våre) og en bitteliten. Det lukter både baby, botcha og avstands-fotball i hagen når disse finingene kommer marsjerende.

Vi savner folkene våre, vi elsker sosiale sammenkomster og gleder oss til all hygge som kommer. Og 17.mai er en innholdsrik, flott og feststemt dag. Men mer enn dette forventer vi ikke i år. Det er mer enn (bra) nok. Og barna overrasker med alt de forstår, aksepterer og møter positivt. Vi klarer oss ett år uten full fest og får sette pris på alt vi faktisk kan gjøre og får oppleve.

Hører jeg ETT korps i år, så blir jeg overlykkelig.

Hva verdsetter du mest med nasjonaldagen?

Corona tillater til og med grilling, is, kake,
og sol. Heldige er vi her til lands!

Har du noen å være sammen med, så er det vel ikke så gærent? Alle har faktisk ikke det.

Gratulerer med dagen!

Hurra – hurra – hurra

Klem hun tålmodige sjelden som ventet en uke på overtid inne i mammas mage ❤️

Trine

2 kommentarer

  1. Gratulere med dagen og nok et flott og levende innlegg på bloggen din Trine
    Hurrrrrraaaaaa

    1. Trines Treningsglede

      Takk og gratulerer på etterskudd Sissel, håper dere fikk en fin feiring tross alt. Vi trenes 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *