Trines Treningsglede er 4 år i dag – ja, det skal feires!!!

#egenreklame

Tenk at Trines Treningsglede er 4 år i dag. Og at du følger meg. Jeg mimrer og deler litt tanker på bloggen i kveld. Og du er velkommen på bursdagskaffe LIVE på Facebook-siden Trines Treningsglede kl 16 i dag (les mer om det lenger ned). Men allerede nå – i disse tider hvor alt er snudd på hodet – har jeg gjort det samme, for å tenke klart. Og jeg har landet på at 4 år er stort – det må feires! Med dere så klart. God trening er den beste utrustningen og på tre måneder oppnår du gode resultater. Velkommen på rimelig og god treningsfest frem mot sommeren.

BLI STERKERE OG KOM I FORM TIL SOMMEREN

med Trines Treningsglede online styrketrening

KNALLTILBUD NÅ:

Meld deg på for 2 mnd GRATIS deltakelse innen søndag 12.april kl 24.00!

I anledning bloggens 4-årsdag 7.april sprer jeg ekstra treningsglede og veiledning, og gir alle nye deltakere en gyllen anledning til å bli med å prøve styrketrening i lukket Facebook-gruppe med meg som instruktør. Det er ingen bindingstid og kun 2 dager oppsigelsestid!

Har du spørsmål om treningen før du vil melde deg på, kom på BURSDAGSKAFFE LIVE på Facebook-siden Trines Treningsglede kl 16 i dag tirsdag (eller les svarene i etterkant). Vi fyller kaffekoppen, du stiller spørsmål og jeg svarer der og da – alt live. Få svar på alt du måtte lure på med en gang, og så skravler vi litt til kaffekoppen er tom og vel så det. 

GRATIS-TILBUDET GJELDER til klokken 24.00 søndag 12. april!!!

MELD DEG PÅ 

KLIKK PÅ DEN BLOMSTRETE KNAPPEN HER!

Med hele to gratis prøvemåneder får du testet TRYGG OG EFFEKTIV TRENING HJEMME, kommet skikkelig i gang og trent bra frem til sommerferien.

Regelmessig og effektiv styrketrening kan gjøre deg sterkere både psykisk og fysisk, og bidra til oppstramming og vektreduksjon.

LES MER OM TRENINGEN OG VELG RIKTIG GRUPPE FOR DEG: Hvis du lurer på noe om treningen og om hvilken gruppe du skal velge, les mer om styrkegruppen vektreduksjon HER og styrkegruppen for generell styrke HER.

Det er hyggelig å kunne gi en meningsfylt gave til alle følgerene mine  – siden jeg kan! Det har sagt var fremtidens treningskonsept, har fått høy aktualitet i disse corona-dager og tiden fremover vil innby til mer hjemmetrening uansett- Da er det ekstra fint å gi gratis-sjanse nå. Hiv deg med – det er enkelt og effektivt!

Trening hjelper alltid, ikke bare fysisk med også psykisk, og ikke bare på styrken og holdningen, men også på forbrenningen og vekten. Jeg vil jeg bidra!

Konseptet mitt – der du trener hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen – passer for alle i hele landet uansett nivå. Ikke minst er det kjærkomment nå som vi ikke KAN trene på treningssenter.

Nå kan du dessuten være med i hele to måneder selv om lommeboken er tom. Det er god tid til lære om styrketrening, etablere vaner og bli bitt av basillen.

Huske fristen – MELD DEG INN fra i dag og innen fristen 12. april innen kl 24.00. HURRA!!

MELD DEG INN HER

Jeg er blitt en evig optimist og gleder meg veldig til fortsettelse

HURRA!!!

Tusen takk for at du følger meg. Så håper jeg vi trenes nærmere fremover.

Stor bursdagsklem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *