Inspo til påskefrokost ute – med oppskrift på sunne muffins

På den opprinnelige planen i barnehagen står det at Didrik (5) og avdelingen hans skal spise frokost ute sammen straks de kommer i barnehagen på torsdag. Altså i morgen. Ett av årets fineste og faste høydepunkt – PÅSKEFROKOST – som vi ikke gir så lett slipp på.

Vi planlegger for å gjennomføre det hjemme, og sjauet på terrassen i helgen for å få et hjørnet rent, koselig og klart for utefrokost. Er vi riktig heldige blir det påskefrokost med de andre barna/familiene i avdelingen på SKYPE. Det hadde vært i verdensklasse i disse korona-tider.

Uansett, vi har bakt rundstykker og laget sunne muffins som en del av «Heimkunnskapen» (øh det heter det nok ikke lenger..he he) i ettermiddag, varmer alt i ovnen i morgen tidlig, kler godt på oss og trekker ut i denne påske-kroken. Ja! Vi gleder oss, selv om den ekte påskefrokosten egentlig er avslyst og selvfølgelig enda hyggeligere.

Til påskefrokosten laget vi disse «Eggemuffins med choritzo og brokkoli» inspirert av Godt.no, sikkert flerre ganger i påsken. Du finner min variant av oppskriften HER . De er perfekte som noe ekstra godt på frokost- eller lunsjbordet – både nylagde og oppvarmet. De er også digge på tur!

God utefrokost til dere også en påskedag det passer. Gleder meg til å fortelle hvordan det ble.

Vi gjør så godt vi kan for å kose oss i påsken når den kommer – i år og. Noen tips til hyttete hjemmepåske kommer very soon…???

Klem Trine & gutta

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *