23.000 fine frøkner på Facebook!!!

Kjære 23.000 fine følgere!

Hurra, dere rundet akkurat et nytt, stort og fint tall på Facebook-siden Trines Treningsglede. 23.000 helsebevisste og treningsinteresserte damer følger meg nå på en SOME-kanal – som forøvrig ikke engang ble nevnt med et ord på et helt dagsseminar om bransjen på VIXEN, men som jeg har satset på hele veien. Dere og jeg – vi lever i beste velgående. This is real. Og jeg blir både rørt og hoppende glad. Så moro!!!

Men tjuetretusen er jo bare et tall. Hvorfor er det noe å hoppe i taket for?

Jo, det handler om at det jeg brenner for og forsøker å levere på min genuine måte hver dag blir tatt vel i mot, og av stadig flere. Det er et slags resultat av langsiktig innsats og gir motivasjonen til å gå på videre med mitt buskap og min type formidling. Det er også en bekreftelse på at Facebook blir fortsatt blir brukt av dere der ute til å bli opplyst og påminnet om godt lesestoff man kan fordype seg i et klikk unna. Og det er et tegn på at Facebook er et sted vi meget enkelt og godt klarer å kommunisere bra sammen. Ikke minst rundt trening. Det er også en slags anerkjennelse når vi bare blir flere som ønsker å få både inspirasjon, motivasjon, informasjon, veiledning og instruksjon av meg.

Dessuten er ikke 23.000 bare et tall, men fantastisk fine, snille, velmenende, kule damer av kjøtt og blod som vil helsen sin godt og formen sin vel!

Ansvaret mitt blir ikke noe mindre når dere blir flere som mottar det jeg formidler. Det er både «skummelt», flott og stort.

Her er grunnene til at jeg kommer til å fortsette å være sterk tilstede på Facebook:

  1. Blogg-formatet – hvor jeg kan gå i dybden, forklare kompliserte og nyttige ting enkelt, gi hele treningsprogram, dele lange lister med tips osv, er fortsatt relevant for mitt budskap og treningssoff, og Facebook er det mest egnede stedet å distribuere/dele link til nye blogginnlegg og gi påminnelser om bloggen.
  2. Facebook fungerer utmerket til å dele trening på den aller mest ekte, autentiske, levende og nære måten, nest etter å møtes i virkeligheten.
  3. Jeg kunne lagt ned businessen uten Facebook.

Så ja, jeg er veldig takknemlig for å ha dere her, ønsker dere masse mer inspirasjon, kunnskap og treningsglede videre! Forsette å være her og gi respons. Da blir vi bare enda mer kjent og får det hyggeligere.

MEN, når dette er sagt, så er Instagram et stadig viktigere og morsommere sted for meg å være også, fordi stadig flere av dere og andre treningsinteresserte også strømmer til og bruker det mer. Jeg har ikke så mange følgere der ennå, og det er dumt, for har ikke over 10.000 følgere der, så har man desverre ikke «linke-funksjon». Får jeg over 10.000 følgere på Instagram så kan jeg linke til bloggen når det er naturlig der og, som hadde vært så mye bedre, enklere for følgerene og proffere.

Derfor skulle jeg nå ønske at dere kunne følge meg der alle sammen, så hadde jeg fått denne funksjonen. Hvis du har lyst til å glede meg på denne merkedagen, så er det ved å gå til Instagram og følge meg der: @trinestreningsglede I så fall tusen hjertelig takk!

Jeg er overveldet over hvor mange velmenende, spreke og gode damer det er blant dere. Girlpower og girl-godhet!!!!

Trines Treningsglede vil fortsette foroverlent og ha som mål å gi følgerene en pause fra kroppspresset, være en faglig kilde til effektiv trening og gå foran som en positivt treningsgledespreder – med verdier som balanse, kontraster og variasjon.

Så krysser vi fingre for både helsa, Corona-krisen og landet vårt.

Tusen hjertelig takk alle sammen for at dere følger Trines Treningsglede! 😊

Klem Trine

Alle foto: Pia Codling

Følg meg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *