Onlinetrening med Trine – Tren hjemme når du vil

#egenreklame

TREN HJEMME

med Trines Treningsglede

ONLINE STYRKETRENING

*spesialtilbud nå*

MELD DEG INN NÅ innen søndag 15.mars kl 24.00 –  og få de 2 første mnd GRATIS

Ingen bindingstid (kun 2 dagers oppsigelse)

Tren styrke trygt, effektiv og lystbetont hjemme over nett mellom slaga. Du kan bli med selv om du ikke har vekter fra start.

Mitt styrketreningskonsept bidrar både til sterkere kropp, økt forbrenning, bedre holdning og forhåpentligvis mer treningsglede. Med meg som instruktør på skjermen kan du trene smart styrke når du vil og hvor du vil og du slipper å dra på treningssenter.

SPESIALTILBUDET GJELDER NYE ABONNENTER TOM SØNDAG 15.MARS KL 24.00!!

MELD DEG PÅ HER – KLIKK PÅ DEN BLÅ KNAPPEN

Som du ser på påmeldingssiden har jeg to ulike grupper. Du kan lese mer om de to ulike online styrkegruppene her… Velg den gruppen som passer målet ditt!

HVILKEN PASSER BEST FOR DEG?

  1. Gruppen for økt generell styrke heter «Trines Treningsglede online generell styrketrening». Les mer om gruppen her
  2. Gruppen for den som skal ned i vekt heter «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»  Les mer om gruppen her

Les om Sissel (56) som har gått ned 40 kilo siden konseptet startet i 2016 HER

Treningen er enkelt og fleksibel

Så sant du har Facebook kan du trene hvor som helst og når som helst. Du får tilgang til et stort arkiv med et bredt utvalg av styrkeøkter, samt at du kan følge øktene som sendes live uke etter uke. Vi bruker kun håndvekter og egen kroppsvekt.

Gode håndvekter kan du enkelt kjøpe rimelige over nettet fra www.sportsmaster.no, og få dem fraktet hjem. For eksempel koster 4 kilos håndvekter 118 kr pr stk. 

Om det tidsriktige treningskonseptet

Hjemmetreningen er en meget smart løsning for alle travle kvinner i hele landet uansett nivå – og funker! Du sparer tid og krefter ved å slippe å dra noe sted.

Ikke minst inkluderer konseptet den som av ulike psykiske eller praktiske årsaker ikke kan og/eller ikke vil trene på treningssenter. Jeg vet mange faktisk kvier seg for å trene blant andre, spesielt i start-gropa.

Treningen i lukket Facebook-gruppe er lagt opp av meg som personlig trener, med tanke å være effektiv, skadeforebyggende, formoppbyggende og lystbetont over tid. Du får hovedsakelig to helkroppsøkter i uken ved livesendinger og med meg som instruktør på skjermen. Du får personlig oppfølging og ekstra motivasjonshjelp om du trenger og ønsker det.

Du trene så ofte du vil, hvor og når du vil og kan få så mye du selv ønsker ut av medlemskapet. Helårskonseptet gir god effekt året rundt og progresjonsmuligheter.

For aktive brukere kan treningen bidra til bedre gir struktur i trening og hverdag generelt, og bidra til positive sirkler i livsstilen. Fast styrketrening kan dessuten gi store mestringsmuligheter, personlig utvikling, selvtillit og mye glede i tillegg til det fysiske (økt styrke, bedre holdning, økt forbrenning, utsatt aldring osv).

Konseptet er populært og de aktive brukerne er veldig fornøyd. Du kan lese tilbakemeldinger på min instagramprofil @trinestreningsglede under hashtagg #onlinestyrketreningdeltaker eller se bildet her med noen eksempler.

#onlinestyrketreningdeltaker eller se bildet her med noen eksempler.

Bli med da vel! Nå kan du altså være med selv om lommeboken er tom. Lær av meg, få mer lyst og bli bitt av basillen du og! Og la vår-formen komme.

HUSK fristen er søndag 15.mars kl 24.00!!!

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Håper vi sees! 🙂

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *