Vårtrening i gang!

Hei fine følgere! Hvordan går det?

Her er de første vårtegnene kommet. Solkrem i ansiktet på fjellet, så mye lysere dager og vår-økter i gang i online styrkegruppene. For oss som er mye på fjellet, nærmer det seg dessuten sommerhalvåret når det bare er to turer igjen til fjells denne vinteren.

Ellers er det kjipe dager og utvikling mht coronaviruset. Jeg har en venninne som bor i Italia, der de er hardt rammet og har hatt rare dager og skremmende tilstander en stund allerede. Og tallene på smittede her hjemme øker jo bare, og tiltakene strenges inn. I går fikk jeg medlemmer i online-gruppene på grunn av gunstig kampanje-tilbud, men også fordi folk begynner å berøres av karantener og ønsker å unngå folkemengder og smittefare. Trening hjemme løser jo utfordringen om man ikke ønsker å trene på treningssenter, i grupper og blant mange folk akkurat nå. Om mitt tilbud kan hjelpe nå, er det jo supert.

Kanskje også gå- og løpeprogram er mer aktuelt for deg nå, både nå som våren banker på døren og fordi trening alene i naturen er smitteforebyggende. Du finner oversikten over uteprogrammene HER.

For folkens – det handler ikke OM vi skal trene, men OM HVORDAN 🙂

Denne uken ser jeg for meg de fleste kondisjonsøktene i vann, grunnet tiltakende plager i hæl og kne. Jeg skal minke belastningen på leddene ved å svømme, og tøye legger, hofter og, lår og rumpe i det varme boblebadet etterpå. Det blir bra. Styrketreningen går sin gang, som den nesten alltid gjør. Lett å tilpasse – digger det!

Da fortsetter vi å leve livet, nyte nuet, sette pris på det vi har og tilpasse oss fortløpende, så blir det så bra det kan bli.

God uke ønskes dere alle!

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *