Midlertidig blogging på Instagram: @trinestreningsglede


Vi går inn i siste uken av februar dere, tenke seg til – snart mars. Gleder meg til lysere og lysere treningsøkter ute. Kanskje senere og?

Vinterferien var over alle forventninger – med både frisk kropp, hvitt landskap, mye blå himmel og uvanlig avkobling uten noe jobb og sosiale medier.

Allés ski var i bruk hver dag. Jeg hadde korte styrkeøkter på hyttegulvet annen hver dag som planlagt. Etter skitur og før dusj, fort og gæli!

Vi fikk i tillegg snev av påskestemning og vanvittig vintermagi. Masse snø. Kremforhold. Strøkne løyper som alltid på Sjusjøen.

De herlige vennenene våre dro altfor kjapt men vi koste oss glugg mens vi hadde dem der. De lærte noe kjempegøy og helt nytt; å lage hjemmelaget softis med snø og salt og poser som vi alle ristet til isen var klar. Jeg må prøve helt selv en gang og da skal jeg dele oppskriften.

En konsekvens av å legge jobben helt bort førte blant annet til enda saktere tempo og mer lesing enn jeg har gjort på lenge. Ordentlig ferie har gjort veldig godt. Glad jeg besluttet dette.

Har du hatt det bra siden sist? Brukt noen av mine treningstips, styrkeøvelser, treningsprogram eller annet fra meg?

I uken som kommer skal jeg gjøre et testprosjekt på jobb og det innebærer at selve bloggplattformen er imidlertidig ute av bruk. Men ikke fortvil, jeg krymper og flytter bloggstoffet denne uken til Instagram-kontoen til Trines Treningsglede. Og er dermed fullt tilstede med tips og inspirasjon likevel. Men pass på å følge meg på Instagram om du ikke gjør det alt.

Følg Trines Treningsglede på Instagram her!

I morgen skal jeg intervjue en av kundene mine i Trines Treningsglede online styrketrening som har gått ned svimlende 40 kilo i tillegg til å ha blitt sterkere, sprekere generelt og en stabil helårstrener. Gleder meg veldig til å høre historien hennes og etter hvert dele med dere her på bloggen.

Ikke medlem av Trines Treningsglede online styrke ennå?

MELD DEG INN HER STRAKS

gratis prøvemåned

BLI MED PÅ TRENINGSHELGEN PÅ VESTLIA TIL HØSTEN!!! Meld deg på HER nå og sikre deg plass!

Om du vil delta på treningsutfordringer jeg kaster ut til mine følgere gjennom året, så meld deg inn i Facebook-gruppen her!

Følg Trines Treningsglede her påFacebook og Instagram  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *