18 gode pust- og bevegelighetsøvelser

God tirsdag!

Siden nyttår har jeg pumpet ut med treningstips, veiledning og inspirasjon som skal hjelpe deg til å komme i gang med 2020-formen og trene effektivt. Nå er det på tide å minne om de mer rolige aktivitetene som gir avspenning, lav puls og myk kropp. Og ikke minst en helhetlig velvære, balanse og flyt.

Som kanskje ikke alle er så flinke til å ta seg tid til til en hver tid?

Elementer som den viktige pusten, den åpne holdningen og den smørende stretchingen er kjempeviktig i et treningsopplegg. Du må selv sørge for at du holder deg myk og smidig, så du føler deg bra og får best mulig utbytte av styrke- og kondisjonstrening. Jeg er den første til å innrømme at jeg har forsømt denne biten i flere år, men tar det desto mer på alvor nå. Jeg anbefaler virkelig deg å gjøre det samme.

Balanse er et must!

Men ikke alle har tid, anledning eller lyst til å dra av sted for å gjøre yoga organisert i et rom med instruktør og andre. Det har jeg full forståelse for. Men man kan jo gjøre en innsats hjemme! Vi hjelper deg. «Skal vi danse»- Therese har et morgenrituale hun har delt med meg og mine følgere tidligere som inneholder både styrke, bevegelighet- og pusteøvelser. I dag vil jeg fokusere kun på den rolige delen av ritualet.

Øvelsene du får her gjør like godt om morgenen som om kvelden. Gjør dem når det føles best for deg. Etter hvert vil du bli mer bevisst på pusten din også i det daglige, og forhåpentligvis få et bedre pustemønster i tillegg til en ledigere kropp og en helhetlig balanse i kroppen. Som har mye for seg!

Her får du 18 puste- og bevegelighetsøvelser 

Øvelsene gjør dessuten så godt der og da. Gjør gjerne serien daglig. Men husk, alle monner drar. To til tre dager i uken er kanon. En er bedre enn ingen! 

God aktiv stretching med «Skal vi danse»-Thereses smidig-gjørende del av morgenritualet!

God tirsdag!

Trine

Ikke medlem av Trines Treningsglede online styrke ennå?

MELD DEG INN HER STRAKS

gratis prøvemåned

#egenreklame

HUSK FRISTEN FOR EARLYBIRDPRIS PÅ TRENINGSHELGEN PÅ VESTLIA TIL HØSTEN!!! Meld deg på treningshelg med Trine på Vestlia HER til earlybirdpris innen 1.februar

Om du vil delta på 100-dagers nyttårsutfordringen jeg kaster ut til mine følgere i morgen, kan du melde deg inn i Facebook-gruppen her allerede nå. Mer info kommer.

Følg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *