Frisk som en fisk

«Du ser uthvilt ut. Øynene dine gløder. Stemmen din er vanlig. Poteten i halsen er borte. Du snakker fortere.» De rundt meg ser og hører at jeg er frisk. Og jeg føler det så sterkt selv. Jeg løp en mil i dag, tenk det! Våkner opp til vanlig tid og spretter opp. Hiver meg over dagen. Setter så enormt pris på det.

HVER gang når slim, hevelser, propper, feber, pine, verk og kontinuerlige gjesp slipper taket og jeg blir frisk igjen, så er det så digg!!! Og jeg gleder meg bare mer og mer over hver frisk dag, fra dag en. Og føler meg så utrolig heldig som kan trene og bli med barna og familien ut på helt vanlig aktivitet.

Ettersom jeg er så lenge syk hver gang, mister jeg nemlig nesten troen på å bli frisk på uke 4-5. Selv om det skjer nesten hver gang, både at det tar usedvanlig lang tid å bli helt frisk og at jeg blir frisk. He he, selvfølgelig blir jeg frisk av luftveisinfeksjoner. Men jeg lover deg, når du våkner opp på fjerde uka og starter dagen igjen med å tømme bihulene for grønt slim (beklager hvis du fikk uggene bilder), så virker det som det er kommet for å bli.

Jeg er heldig som er så frisk når jeg er frisk. Og at søvnbehovet da avtar og jeg blir opplagt i tillegg. Formen er redusert, men det føles også som at det kunne vært så mye verre. Sånn som når jeg plutselig løper en mil igjen i dag.

Heldigvis er jeg sterk i trua nå, selv om jeg var skuffende lenge syk igjen rundt årsskiftet. Men jeg er så sikker på at søvnen er mitt sterkeste kort for å hjelpe immunforsvaret, og jeg vet at søvnkvaliteten bedres for hvert gram jeg går ned i vekt. Bare kroppen og helsen får litt tid på seg, så tror jeg at den allerede vektreduksjonen og resten av kiloene som skal av vil vippe meg ut av dette.

Takk for følget❤️

Det er viktig å være positiv, sier dem. Er du det?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *