Klar for en økt sent søndag kveld


Heisann, søndag ❤️ Hvordan var helgen? Min har vært utrolig fin. Tett på kjære venninner og barn siden fredag. Og viktig gjensyn med mamma, som har vært veldig dårlig den siste tiden.

Jeg er fylt opp med gode samtaler, lange kaffestunder, jenteprat, mamma- kos, god mat, vin-stunder, barnelek, tur og joggetur med venninne & barna.

I forrige uke ble det bra med variert bevegelse og en del kilometre i marka. Men nå har jeg ikke trent siden min lille økt fredag. I kveld tar jeg en sjelden løpetur ut i kveldsmørket fordi jeg føler for det. Det blir digg med litt tid helt for seg selv, økt puls og en deilig dusj etter det. Gleder meg også til å krype inn i armkroken til mannen min senere – som jeg ikke har gjort på maaange dager.

Løpeturen tas enkelt hjemmefra og blir så lang som jeg føler for underveis. Jeg har ingen plan om rute men lar musikken lede meg rundt.

Så utrolig privilegert det er å være frisk og treningsaktiv! Nytes og benyttes. Snakkes!

God søndagskveld!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *