Fransk åpning på en yber-sosial helg

Hei fredag, her regner det igjen men hva gjør vel det når en yber sosial langhelg med de deiligste menneskene er i gang.

I går kom min psykologi-venninne flyende inn i hovedstaten og jeg var så heldig at Bærum ble første stopp. Og at hun ikke dro før nå.

Vi snakker middag sammen og et glass vin/øl. Skravling utover kvelden etter at barna hadde lagt seg. Laaaaang morgen i sengen med kaffe, tur i regnværet og tidenes update 💞 Verdens beste grunn til å ta en fridag.

Fransk åpning av langhelgen; middag med blåmuggost saus. Jeg lagde og satte sammen noe litt nytt og var spent. Men det ble såååå godt. Tror jeg må dele oppskriften med dere, selv om retten verken er mager, kalorifattig eller spesielt sunn. Derimot lover jeg masse smak og sterk matglede. Noen ganger er det sunt bare å fokusere på det!

Vel, her fortsetter vi med sosiale dager og netter, med små og store venner, overnatting , kos og hygge. Det blir så bra nå.

Håper du får en super helg, og bra med trening? Jeg tar en kjapp økt nå mellom slaga, litt løp på mølla og litt kjernestyrke på matta.

GOD HELG ❤️
Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *