Elin Moe (45) har blitt sterkere, strammere og smalere med Trines Treningsglede online styrketrening

#egenreklame

Elin Moe (45) fra Valdres har brukt styrkekonseptet Trines Treningsglede online styrketrening på nett aktivt i nærmere tre år og er i god posisjon til å kjenne dets styrker og svakheter. Hun har blitt sterkere, strammere og smalere og funnet treningsgleden. I høst har hun hatt lyst til å trene styrke tre ganger i uken.

Jeg har ikke noe behov for å endre hennes skildring om hvordan det er for henne å trene med Trine og gjengen, og om hvilket utbytte hun har fått. Les Elins ord i dette innlegget. Og meld deg på du også.

BLI MEDLEM VED Å KLIKKE HER 

BREV FRA ELIN OM TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING   

Om treningskonseptet

Jeg fikk høre om treningen gjennom en venninne som kjente til det på Facebook. Hun anbefalte den varmt.

Treningen er helt ypperlig da den kan gjennomføres hjemme når man har tid i en travel hverdag med familieliv, jobb o.a. Jeg trener hjemme i stua, med og uten vekter. Vektene er fra 2,5 kg til 12,5 kg s vekter. (løfter altså 25 kilo på det tyngste hjemme hittil). Med pilatesmatte og Trine på I-pad eller telefon foran meg, så er jeg klar!

Treneren framstår som faglig dyktig, kreativ, engasjert, omsorgsfull og jordnær. Hun har en egen evne til å få oss treningsdamene med på notene. Kunnskap om hvordan man skal bruke kroppen, vekter og rett teknikk er meget viktig for å unngå belastningsskader o.l. Dette klarer vår trener og formidle på en meget god måte.

Hun veileder oss utmerket gjennom treningsøktene og forklarer hva som er viktig med f.eks. teknikk, antall repetisjoner og bruk av vekter.

Trines online styrketrening er vel verdt pengene da vi til enhver tid har ulike økter vi kan bruke året rundt. Alt fra 10 minutters korte økter til 45 minutters økter med fokus på ulike muskelgrupper. Det blir tatt hensyn til hva vi treningsdamer ønsker. Innspill mottas alltid med takk.

Min treningshistorikk 

FRISKUS MEN IKKE STERK: Her er Elin ute på tur før innmelding i 2017.

Før innmelding i april 2017  trente jeg sporadisk på treningssentre og gikk turer, men jeg trente ikke spesifikt styrketrening.

I dag trener jeg fast to til tre styrkeøkter i uken med Trines i lukket Facebook-gruppe. Denne høsten har jeg faktisk fått til styrketrening tre ganger i uken i flere uker på rad. Jeg trener kondisjon to ganger i uken samt yoga energy.

Har blitt en helårstrener takket være Trines Treningsglede!

Mine resultater

Etter å ha startet med Trines styrketrening på nett har jeg oppnådd bare positive forandringer. Treningsgleden er virkelig tilstede.

Treningen går er av seg selv når man har en viss rutine. Det blir lettere å prioritere riktig.

Spesielt i høst har jeg trent tre styrkeøkter i uken og det kjennes på kroppen over tid. Jeg har blitt strammere og smalere, jeg kjenner det på klærne.

Jeg har fått mer styrke i hele kroppen, kanskje spesielt i overarmer. Push-ups for eks har blitt mindre krevende. Før jeg ble medlem klarte jeg kanskje to til fem på knærne, nå klarer jeg lett tolv, tre runder.

Helsen er bedre, det vil si energinivået er blitt mye høyere. Jeg har anstrengelsesutløsende astma og føler meg mye bedre når jeg har faste treningsrutiner.

Psykisk føler jeg meg bedre, gladere og lettere til sinns når man trener jevnlig og det gir meg mer velvære.

Det er morsommere å handle klær.

Jeg får komplimenter for at jeg har blitt strammere – det viser seg faktisk at det hjelper og trene med vekter. Herlig!

Holdningen er jeg blitt mer bevisst på.

Jeg har mindre vondter i rygg, nakke og skuldre.

Å ha fått til dette gir også en «boost» til selvtilliten og mestringsfølelsen.

Mine mål videre

Fremover skal jeg fortsette på den veien jeg går nå, fortsette aktivt med Trines Treningsglede. Å ha beholde rutiner og gode vaner er viktig for å opprettholde den gode flyten i styrketreningen og de positive helsegevinstene i lengden.

Mine mål er også å få progresjon; økt styrke og tyngre vekter. Samtidig vil jeg unngå å fremprovosere mer problemer med skuldrene og ellers, og tar alt gradvis.

Min anbefaling

Mine viktigste grunner til at jeg velger akkurat denne typen treningskonsept er hvor fleksibelt denne formen er, og fordi det er lett å bruke i heimen. Det er bare å fylle vannflasken, gå på matten og ta tak i vektene du har investert i. Da har du en helt optimal treningsarena over tid.

Du får også et godt samhold innad i online gruppen. Vi inspirerer hverandre. Positivt.

Jeg kan så absolutt anbefale denne typen trening til alle i en hektisk hverdag som trenger å trene styrke, eller ha et supplement til sin trening. Du som ikke har mulighet eller lyst til å trene på treningssentre og samtidig ønsker oppfølging og lære deg teknikk og riktig bruk av vekter, bli med! Dette et hjemmetreningskonsept helt i toppsjiktet. Man føler seg vel tatt vare på selv om man ikke «ser» hverandre.

BLI MEDLEM VED Å KLIKKE HER 

BREV FRA ELIN OM TRINES TRENINGSGLEDE ONLINE STYRKETRENING   

Utfordringer/kostnader

I Trines opplegg og i all trening krever det en viss selvdisiplin og gode vaner for å lykkes, men med en god dose positiv innstilling og en halvtime/time til rådighet, så har du oppskriften. Jeg vil ikke si jeg har ofret noe i forhold til dette, jeg har heller tilført livet mitt noe verdifullt. På reiser tar jeg med meg vekter, eller bare fyller vannflasker. Det gjelder å være litt kreativ. Og telefonen/I-pad har du som regel med deg. Vips så har du alt du trenger til en økt på hytta, på hotellrommet eller på stranden. Alt etter eget ønske.

Til slutt…

Treningen har gitt meg bare positive effekter takket være vår kjære trener, Trine. Hun er helt fantastisk.

Vi kan følge ulike treningsprogram på nettet, men da har man ikke Trine som veileder gjennom supre økter, med kløkt, kunnskap til faget og erfaring i stort monn. Det er det som skiller dette treningskonseptet fra andre utallige program som vi kan benytte oss av.

Hun tilfører det lille ekstra som gjør dette konseptet til det det faktisk er;

Treningsglede!

Elin

Kommentar fra trener Trine: Tusen takk for dedikert innsats i snart tre år Elin. Og tusen takk for at du deler din historie. Ble rørt! At du har gått fra null styrketrening, deretter til to fatse økter for så å gire opp til tre økter denne høsten, viser at du har fått solide vaner og funnet varig motivasjon og glede. Takk for at du deltar, og lykke til videre. Jeg gleder meg til fortsettelsen med deg og alle de andre.

Følg meg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Meld deg på treningshelg med Trine på Vestlia her til earlybirdpris innen 1.februar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *