– Jeg har Trine som personlig trener hjemme i stuen

#innholderegenreklame

Lisbeth på ski vinteren 2016/17.

Vinteren 2017 hev hun seg med på gratis livetrening med Trine på Facebook en torsdag kveld, noe hun ikke angrer på. Det skulle få 56 år gamle Lisbeth Skjulhaug i bedre form enn på lenge, og har gitt henne meget stabile styrketreningsrutiner.

En kompakt tyve minutters helkroppsøkt uten å dra noe sted. Ikke utstyr. Fristet til mer…

… for en aktiv dame med turnusjobb, barn, barnebarn og mange baller i luften.

Svetten piplet i Lisbeths stue i Lærdal, i Trines kjeller i Bærum og i ulike hjem hos småbarnsmødre, travle damer, treningssenter-sky sjeler og hjemmetreningselskere over hele landet. Samtidig. Alle trenger styrke!

– Jeg synes det er flott å trene hjemme alene med Trine som instruerer på skjermen og med de andre i den lukkete Facebook-gruppen, forsikrer hun.

BLI MEDLEM DU OGSÅ – KLIKK HER

gratis prøvetid

Generelt bedre form, mer stabil vekt og helsegevinster både psykisk og fysisk er den korte versjonen av resultatene hennes. Detaljene om hva hun har oppnådd av treningen kan du lese lenger ned…

LES OGSÅ: Begynte å trene styrke med Trine – gikk ned 9 kilo

LES OGSÅ: Sissel (53) kom i form med Trines Treningsglede online styrketrening 

LES OGSÅ: Fra jojo-trener til ivrig «stayer» på Trines online styrketrening

Lisbeth har trent på treningssenter tidligere og ser den sosiale verdien av det. Men styrketrening i studio uten instruktør synes hun er bortkastet.

– Nå får jeg god oppfølging, et stort utvalg økter og har jo personlig trener «live» i stuen, sier hun strålende fornøyd etter flere år som betalende medlem på Trines digitale treningssenter.

Treningsmåten er unik

På reise og i ferier plukker hun kortere økter fra arkivet. Mens i hverdagen går det i ukentlige fullkroppsøkter med vekter hjemme i stuen, som gir god fremgang.

– Det er derfor jeg velger Trines Treningsglede online styrketrening. Jeg er med på motiverende, autentiske liveøkter hvis det passer, så plukker jeg gjennomførbare økter fra arkivet når det trengs. Alt med Trine som jeg nå kjenner, sier hun.

Lisbeth trener fast styrke med Trine to ganger i uken og synes konseptet er «uten sidestykke».

– Måten jeg trener på er unik, på grunn av kontakten med instruktøren, måten øvelsene blir gjort på og muligheten for å trene når jeg vil, så ofte jeg vil, forteller hun.

– Trine er dyktig på å forklare hvordan og hvorfor øvelsene er bra, jeg har lært mye om de ulike muskelgruppene underveis og blitt merkbart sterkere.

Ut på tur høsten 2016.

Skulle begynt før

Lisbeth har alltid vært aktiv, med både turer, aerobic, linedancing, pilates og yoga, men hun trente ikke fast og ikke styrke.

Treningsøktene hun så testet sporadisk på Facebook i 2017 ble starten på tre års dedikert helårstrening med Trine. Så fort Trines Treningsglede online styrketrening utviklet seg til å bli et helårskonsept med abonnementsløsning 1.november 2017, ble hun fast medlem.

Nå er styrketrening en viktig del av hverdagen, på samme måten som jobben er.

– Hadde jeg visst før det jeg vet nå hadde jeg startet for lenge siden, og ikke bare drevet med kondisjon, konkluderer hun.

Selv kom hun i gang først etter fylte 50 år, og oppfordrer andre til ikke å vente for lenge.

– La styrketrening bli en rutine som andre hobbyer kan være, råder hun videre.

BLI MEDLEM DU OGSÅ HER

gratis prøvetid

Les om «Trines Treningsglede online styrketrening» HER

Les om «Trines Treningsglede online styrketrening for VEKTREDUKSJON» HER

Effekten har overrasket henne.

– Treningen har gitt meg mer enn jeg trodde, og gjør at jobb og livet kjennes enklere, legger hun til.

Lisbeths resultater av medlemskapet i Trines Treningsglede online styrketrening:

 • Sterkere fysisk. Spesielt i ryggen, bena, leggene, armene og i motbakke. Gått fra lette til tyngre vekter.
 • Gode styrkerutiner som også har gitt gode rutiner ellers i hverdagen, som, for eksempel sunnere kosthold.
 • Sterkere psykisk. Spesielt føler hun seg stoltere over det hun har fått til og gjør ut av hverdagen. Selvfølelse er bedre, hun har fått mer tro på seg selv og tar seg selv mindre selvhøytidlig. Hun bruker gode og dårlige erfaringer på en positiv måte bedre enn før.
 • Økt opplevd mestring generelt – både i hverdagen og på jobb.
 • Mer energi og overskudd til daglige gjøremål og arbeidsoppgaver på jobb. Alt går lettere nå enn før og gir henne mer.
 • Sover bedre. Konsekvenser av det igjen er at hun er mer opplagt på dagen, og ofte hele dagen.
 • Bedre utholdenhet. Hun merker det på pusten, pulsen og på antall skritt per tid. Hun gir ikke opp like så lett, og holder bedre  ut. Går lettere i motbakke. Og har nådd mål på fjell og i daler.
 • Bedre holdning. Det er enklere å rette opp ryggen ved vanlig gange.
 • Mer stabil vekt.
 • Økt kunnskap om kroppen. Hun har blitt bedre kjent med seg selv fysisk, har lært mer om muskelgruppene og hvor bra trening er for hele kroppen, samt fått bedre teknikk..
 • Bedre på egenomsorg. Hun sette grenser for seg selv og tar bedre vare på seg selv.

DESEMBER 2019: Lisbeth gikk sterkere – både psykisk og fysisk – inn i julen i år.

Lisbeth har allerede anbefalt treningen varmt videre til både kollegaer, familie og venner fordi styrketreningen har gitt henne så mange gevinster. Hun mener konseptet til Trine passer og er høyst gjennomførbart for alle med aktive liv og mange baller i luften.

IKKE DYRT: Prisen på 490 kr i måneden har hun ikke noe å si på. – Betalingen er på abonnement og er ikke dyrere enn annen trening, det er flott, mener Lisbeth Skjulhaug.

Slik går det med Lisbeth, treningen og målene nå 

Lisbeth er hjelpepleier og har fortsatt et aktivt liv, en aktiv turnusjobb, barn og barnebarn. Etter tre år med Trines online styrkekonsept går det fortsatt bra og hun er motivert. Hun trener styrke svært regelmessig året rundt. Både styrke- og kondisjonstreningen mer strukturert og målrettet enn før, og med fokus på treningseffekt.

Treningssenteret savner hun på ingen måte nå, og har det hun trenger av veiledning og program. Facebook-gruppen med Trine og deltakelsen og kommentarer fra de andre motiverer og engasjerer henne.

– Da er en faktisk ikke alene på trening likevel, opplever hun.

Målet er å fortsette med både styrketrening og kondisjon i mange år fremover.

– Kanskje hele livet?, håper Lisbeth.

– Jeg kan ikke leve uten nå og ønsker meg treningsrom, røper hun.

ENKELT OG EFFEKTIVT: Utstyret i Trines styrkekonsepter er enkelt og gjør det til et lavterskel tilbud med god treningseffekt HJEMME; kun vekter og Facebook.

Kommentar fra trener Trine: Tusen takk for fantastisk deltakelse over tre år Lisbeth, og tusen takk for at du deler din historie. Du viser at det ikke er for sent å begynne med styrketrening etter fylte 50, at kondisjonstrening ikke er nok og at styrketrening kan være veldig enkelt, effektivt, motiverende og hyggelig – selv hjemme alene i stuen. Takk for at du delte, og lykke til videre. Jeg gleder meg til fortsettelsen med deg og alle de andre.

Følg meg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Meld deg på treningshelg med Trine på Vestlia her til earlybirdpris innen 1.februar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *