Ned 10 kilo til jul


Gledelig jul fininger! Håper du har det fint ♥ Nå skal jeg fortelle om «Årets julegave» – som jeg fikk av meg. Denne jakken fikk jeg også, og synes den er heeelt superfin, men det var altså en gave som toppen denne og alt…Julen kom. Jeg tråkket forventningsfullt opp på badevekten….Og ja da, både som håpet og planlagt, den viste minus 10 kilo.

Ned 10 kilo til jul – til et nytt år! ❤️

Jeg hopper og danser for meg selv. Det er verken spesielt eller unikt. Mange har gjort større bragder enn jeg har. Jeg selv har gått ned 10 kilo en gang tidligere i livet. Og jeg er ikke i mål. Men nå – for meg – ble dette et vanskelig og viktig delmål som ble nådd til planlagt tid. Og selv om jeg ikke har nådd normalvekt ennå, så betyr disse 10 overflødige kiloene så veldig mye. Derfor så stor glede.

Derfor «årets julegave».

Les: Dette er Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon

Treningen, formen og helsen føles jo som «en sorgens kapittel» nå når en stor oppi det (igjen) og har slitt så lenge. Da er det ekstra gledelig at noe går fremover…Fremskritt vokser jo ikke på trær. Viktig fremskritt er det og.

Lettere kropp og mindre mage = bedre helse (og etter hvert normalitet og trening)

Du kan tro alt smaker meg godt i julen i år!

Lyst til å trene styrke med meg på nett? Meld deg inn her!

Å lage noe stort ut av prosessen jeg har vært i underveis, har jeg ikke ønsket. Samtidig har jeg aldri – ikke siden jeg startet bloggen med ekstra mammakiloer og etter hvert helseproblemer og økende kroppsvekt – lagt skjul på at jeg har ønsket å komme tilbake til normalvekten min. Så det har hele veien ligget i kortene at jeg hadde en endring foran meg. Det har jeg fortsatt, men en stor andel av jobben er nå gjort. Og et vanskelig delmål er nådd.

På bildene er jeg godt påkledd med tre lag, og det ser kanskje ikke ut som ti kilo er vekk. Og det er heller ikke poenget å vise. Hva jeg føler og oppnår er viktigere!

Jeg er mest lettet, fornøyd, oppløftet og mer optimistisk akkurat nå. Å gå ned de ti kiloene var som sagt veldig viktig for meg. Hovedmålet var nøye definert, det handlet om å bli LETTERE – og IKKE å bli slankere, smalere, tynnere eller annet. Om dere vil, skal jeg dele mer rundt dette…

Ønsket om å bli lettere kommer av flere viktige årsaker;

De helsemessige årsakene var i hovedsak to.

♥ Å bli kvitt plager med hælbetennelsen som har begrenset meg både fysisk i hverdagen og i treningssammenheng. Lettere kropp vil avlaste hælen og dermed bedre problemet.

Men alle mål og ønsker knyttet til trening og form har blitt sekundære med de kroniske øre-nese-hals-problemene, desverre.

♥ Så MYE viktigere har det blitt å bli kvitt graden av søvnapné, for å hjelpe meg ut av immunforsvarproblematikken og de kroniske plagene med øre-nese-hals sykdom. Mindre mage og lavere vekt vil bedre min type søvnapné. Og dessuten virke positivt på refluks. Og positivt på helsen generelt så klart…

Årsakene knyttet til velvære og glede er mange.

♥Å komme inn i garderoben min har vært en stor lengsel lenge. Bruke klærne mine som jeg er veldig glad i, som har affeksjonsverdi og som gir meg en skikkelig god følelse når de sitter bra på kroppen, har vært et sterkt ønske.

♥Å bevege seg rundt og gjøre fysiske ting i klærne sine, med barna, i jobben og på trening føles så utrolig mye lettere, bedre og motiverende med normalvekt.

♥Å kjenne igjen seg selv, se igjen formene sine og sin egen kroppslige signatur er rett og slett godt, rørende og sterkt. Jeg blir mer MEG igjen. Det betyr faktisk mye og alt føles riktigere for hver kilo nærmere min normalvekt.

♥Å ha mestret noe som bygget seg opp til å se ut som en umulig oppgave for meg – gir meg ny selvtillit, god selvfølelse og stor tro på at jeg kan klare det meste. Og det neste delmålet.

♥Å realisere en viktig og etterlengtet vektnedgang uten drahjelp fra den vante muskelmassen og treningen min, er dessuten en ekstrem befrielse i en uønsket trenings- og helsesituasjon jeg ikke rår over.

Derfor; Tusen takk til meg for årets viktigste jobb og julegave ❤️ Det var bare meg som kunne gi meg den.

Jeg trenger litt tid på å skrive et innlegg om hvordan og hvorfor jeg plutselig gikk ned 10 kilo på 100 dager. Følg med her på bloggen!

Takk for all støtte på veien.

Gledelig jul! Kos dere masse med de rundt dere, den deilige maten på bordet – og kom dere ut sammen dere også. Det er så fint.

Trine

Følg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Meld deg på treningshelg med Trine på Vestlia her til earlybirdpris innen 1.februar

3 kommentarer

 1. Gratulerer – så flink du har vært!! Så herlig når man når et mål man har satt seg ! Lykke til videre! Trening er en investering i helse! Gleder meg til og trene med deg videre!

  1. Trines Treningsglede

   Tusen takk! Ja, nå har jeg måtte gjennomføre dette uten regelmessig trening, som jo selvfølgelig ikke var ønskelig. Men sånn måtte det bli. God jul fortsatt og trening! ❣️

 2. Veronica B Iversen

  Gratulerer med vektnedgang ☺️Har obstruktiv søvnapne selv og synes det er vanskelig å gå ned i vekt . Gleder meg til å høre mere .
  Veronica

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *