Julehilsen til deg fra meg

#inneholderegenreklame

KJÆRE ALLE I TRINES  TRENINGSGLEDE UNIVERSET!

Så heldig jeg er som har dere. Jeg har behov for å sende en liten julehilsen til hver og en. Og faktisk tildele en ærespris i år. Jeg håper du vil lese alt!

God jul!

Kjære alle dere fineste følgerene av Trines Treningsglede

2019 bød ikke på noen store overraskelser om hvem dere er. De samme diamantene, bare enda litt flere. 98 % er fortsatt kvinner. Dere er fra 25 til 65 + år og de fleste av dere er fra 35-55. Hele Norge følger meg men Oslo er sterkest representert, deretter kommer Bergen, Trondheim og Asker/Bærum hvor jeg er fra. Så følger de andre største byene og mindre steder på. Ikke minst er dere akkurat like hyggelige, vennlige, høflige og saklige som dere har vært fra start. Fortsatt ikke en guffen melding i mitt univers. Det tror jeg er ganske uvanlig. Tusen takk for at dere helsebevisste og treningsinteresserte diamantene følger akkurat meg, og at dere henger på i tykt og tynt.                                 Hilsen bloggern som er klar for å inspirere, motivere og lære bort mer i 2020

Kjære alle i Trines Treningsglede online styrketrening

Følg Trines Treningsglede på Facebook og Instagram her hvis du ikke gjør det alt

Høstsemesteret har gått fort, men det har vært en solid treningsperiode med god kontinuitet over tid. Det kjennes alltid godt, om man har kunnet gjennomføre styrketrening uten hindringer. To fullkropps styrkeøkter ukentlig «live» i september, oktober og november – nesten uten forstyrrelser. Mange av dere har fått til å ligge på dette nivået eller mer, som gjør susen for fremgangen. Tusen takk for innsatsen og engasjementet. Bra jobbet! Til dere som av ulike årsaker ikke har kunnet trene som håpet, du har gjort ditt beste, og det kommer nye muligheter i 2020. Tro meg, jeg vet hvordan det føles, og vi skal så visst gripe sjansene som kommer og få et flott styrkeår.    Hilse stolt styrketrener, klar for mer

Meld deg på online styrketrening her

Kjære alle i Trines Treningsgledes utegrupper i Bærum/Oslo vest

Både våren og høsten har vært fantastiske treningsperioder i marka med dere damene. Takk for at dere velger meg og stiller opp i solskinn, duskeregn, lyn og torden og i kjedelig gråvær. Dere viser at lavterskel og effektiv utetrening sammen er motiverende, hyggelig og formoppbyggende, og at å trene i all slags vær gir så mye. Godt kjempa i motbakker! Jeg har så mange flotte minner med dere fra råbratte Wyllerløypa, i bakkene opp fra Bogstadvann mot Tryvann og ved Midstuebakken. Det er så gøy å se formen deres stige fra vi starter opp første uken til dere flyr opp bakkene 8-10 uker senere. Heldige meg. Gleder meg til nye, flotte øker ute med dere.    Hilsen utetreneren som ser frem til å gi helårstilbud igjen

Hold deg oppsatert om neste utegruppe her

Kjære alle som var med på treningshelgen på Vestlia i høst

Treningshelgen på Vestlia i høst var den første men ikke den siste. 4.-6.september 2020 håper jeg vi sees igjen. Det var fantastisk å møtes i virkeligheten, trene masse sammen og nyte en fjelltur med turglede og en aktiv og sosial helg i sakte tempo. Det var så hyggelig at dere likte konseptet. Og de hvor mye treningsglede som rører seg. Når vi møtes sånn og får pratet og blitt kjent, så får jeg også bevist at de som følger meg over nett er like søte mennesker som jeg får fornemmelsen av. Helgen toppet seg med rørende tale og blomster til og med, som jo var så vanvittig rørende. Håper alle har hatt det fint siden sist, og at julen blir nydelig. Vi sees!                                             Hilsen fersk treningshelg-dame som kjører på igjen neste høst.

Meld deg på til earlybirdpris innen 1.feb her

Kjære vinner av æresprisen 

 I år fikk jeg lyst til å tildele en pris til en person som er nysgjerrig og iherdig, og som deltar og engasjerer seg raust i store deler av mitt univers. Denne personen har «gjort en innsats av vesentlig betydning» for Trines Treningsglede. Både for Trine selv og businessen men også for andre følgere av Trines Treningsglede, både i åpne kanaler og i lukkete Facebook-grupper, ikke minst i Trines Treningsglede online styrketrening. Personen inspirerer med sine egne natur- og treningsopplevelser, egenopplevd treningsglede og ikke minst stayerevne. Hun utmerker seg dessuten ved at hun vil alle rundt seg vel, backer opp til høyre og venstre (ikke minst støtter hun meg i alt) og sprer treningslyst. Jeg vil også si at hun har banet vei og «brutt is» ved å gi så mye av seg selv, og skapt et varmt, velmenende og ivrig, sosialt og godt treningsmiljø i flere deler av mitt univers.

Tusen takk for trofast og unikt følge og gratulerer med æresprisen – Sissel Sandvik Karsen.

Gratuler henne gjerne i kommentarfeltet

♥♥♥

Alle tilsammen setter dere rammen for arbeidshverdagen min som jeg trives utrolig godt i, og jeg er dere uendelig takknemlig for det. Jeg håper selvfølgelig at flere og flere av dere melder dere på online styrketrening, enten for generell styrke eller for vektreduksjon, fordi da kommer vi enda tettere hverandre. Jeg får trent dere mer direkte. Dere får en nærere kontakt med meg/treneren og vi kan utrette mer sammen for kroppen, formen og helsen i 2020. Og det øker sjansen for at jeg kan fortsette med det jeg driver med – Trines Treningsglede.

Over nyttår begynner vi på igjen med gode treningsvaner. Som jeg gleder meg!

Riktig god og fredfull jul!

Juleklem fra Trine

Alle foto over: Pia Codling

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og Instagram for mer inspirasjon

3 kommentarer

 1. Else Eide Solbakken

  Tusen takk for at du fins Trine. Dine kloke ord er inspirasjon i kvardagen til mange vil eg tru. Takker for det gamle året og ynskjer deg og familien ei fredfull jul og eit riktig godt nytt år.
  Gratulere også med ærespris til Sissel, vel fortjent. Vi treffes kanskje i 2020.
  Det har vore minimalt med trening for meg dette halvåret, men eg liker å fylgje med på laget likevel. Blir nok meir trening i det nye året.
  Ei riktig god jul til alle saman frå Else i havgapet.

  1. Tusen millioner takk Else ! Stolt Trønder’dame i kveld Håper vi møtes på Geilo i 2020 God jul fra meg

 2. Trines Treningsglede

  Veldig hyggelig at det gledet, velfortjent ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *