Uke 11 med yoga: ad undas med det meste


God søndags formiddag inne fra hytta på Sjusjøen. Jeg titter kort innom for å fortelle at yoga-prosjektet har gått såpass dårlig denne uken at den vante oppdateringen blir overflødig. I stedet en liten generell statusrapport til dere trofaste følgerene mine.

Det meste gikk ad undas

Jeg har kort og godt ikke gjort en eneste yoga økt, stund, pose eller pust denne uken, og dermed hatt 100 % dropp out for første gang. Annen (planlagt) styrke- og kondisjonstrening har det heller ikke blitt noe greie på, dog fikk jeg gjennomført online styrketrening med gruppene mine onsdag med godvilje og etter nødvendig og uønsket avlysning mandag. Heller ikke i helgen har jeg gått ordentlig på ski, som jeg selvfølgelig har sett frem til lenge og håpet på til det siste.

Hva skjedde?

Stikkordet er den fysiske formen, desverre. Etter 12 rekordfriske uker har kroppen vært lunefull, svingende og etter hvert bare verre denne uken.

På mandag, etter en veldig lang hektisk uke var jeg skikkelig skrall, og måtte holde sengen helt til henting av barn. Det startet i hodet og med feber, men jeg håpet egentlig at jeg var mest sliten og underernært på søvn. Tirsdag etter mye søvn og hvile steg formen og onsdag følte jeg meg fin som bare det, dog litt sår hals og ruskete slimhinner. Jeg ledet styrketimen online heldigvis, og dro på julefest – endelig. Hundre år siden jeg var frisk nok til det sist. Jeg trengte det virkelig! Mindre søvn og alkohol straffet seg BIG TIME, og torsdag var jeg et synkende skip igjen.

Helgen med skiplaner kom, og hele familien fikk ski på bena i går og barna kom skikkelig i gang. Jeg var med ut lørdag – men ikke «med med». Vi gikk noen korte runder sammen alle fire, og resten stod jeg i ro, så på Frode og barna leke på ski og tok bilder og video. Jeg fikk heller ikke trent på ski som håpet eller vært med familien ut i dag. SYK!

Yoga lett å holde i gang ved sykdom?

Så det var min uke. Og så kan man spørre seg om ikke yoga om ikke annet er mulig og bare deilig selv om formen er laber? Men dér er ikke jeg (ennå), det innrømmer jeg gjerne. Å boltre seg rolig på yogamatte nå i min tilstand sitter langt inne. Men det er kanskje det første jeg starter med når jeg blir frisk.

Kjedelig å bli syk igjen, men alle er jo syke av og til og jeg ser positivt på at det er tre mnd siden sist. Samtidig forteller min helsesituasjon, tross stigende kurve, meg at kombinasjonen lite søvn, for mye på agendaen og alkohol – det er jeg ikke rustet for.

Da er det bare å ta med seg siste ervervede lærdom, ta det med ro, sove, bli frisk og komme forsiktig i gang igjen.

Og julebordssesongen videre; den tar vi uten alkohol. I hvert fall blir det maks nipping… Det er det minste problemet dog.

En måned igjen til jul 

Vel, tusen takk for en nydelig helg i winterwonderland anyway! På verdens nydeligste hytte vi har leid for første gang. Og så masse deilig snø. Vi skal hit i romjulen også og var veldig spente. Nå gleder vi oss villt til å komme opp igjen om drøye 4 uker. Dere – i dag er det EN måned til jul ❤️ Vel, her koste vi oss maks. Barna likte seg også supergodt på denne koselige hytta full av stearinlys og brettspill.

Å gå på ski med barna er noe av det beste jeg kan tenke meg. Bare å se dem leke og boltre seg på ski gjør meg også lykkelig. Nå er vi i gang!

♥♥♥

Hvordan har din uke vært? Får du puttet inn litt trening i en hektisk hverdag?

Nå gjelder det virkelig å bite seg fast og huske at ALT ER BEDRE ENN INGEN TING!

Om en uke starter julekalenderen min, da skal jeg motivere deg til å gjøre bitte litt hver dag, som et minimum.

Stor klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *