Det er bare en FunkyGine!

Jeg holdte på å si….at for kvinnen i gata så er det nesten synd at Jørgine Vasstrand ble blogger/Influencer. Og så så stor og da!

Men det blir jo helt feil å si av flere grunner.

For det første har hun inspirert veldig mange på en positiv måte mange ganger. Hun er elsket for mange ting. Og for det andre så er det slettes ikke alle som påvirkes av FunkyGine i det hele tatt, eller i det hele tatt vet hvem hun er.

Etter «Skal vi danse» og hennes vanvittige talenter, styrker, prestasjoner, arbeidsvilje og progresjon – og ikke minst guddommelige kraft og utseende med isblå, store øyne, mørkebrun hud, kraftige manke og muskuløse figur, er hun nok likevel blitt kjent blant enda flere nordmenn.

Gratulerer forresten til Jørgine. Dette er en andreplass du kan være vilt stolt av!

Vel, hva jeg mente med første setning er at det kan være at FunkyGine og hennes forutsetninger er så ekstremt, sjeldent og spesielt at det på en måte er litt uheldig at hun blir et forbilde for så mange. Gapet mellom henne og den gjennomsnittlige jente/kvinne er enormt, og det er uoppnåelig å bli som henne. Og kan slite en ut hvis man prøver. Skjønte du hva jeg mente?

Funkygine er rå og utilnærmelig og har samtidig så stor innflytelse på så mange.

Jeg skal ikke si at enkeltpersoner sammenlikner seg med Jørgine og prøver å bli som henne, men er det lov å gjette seg frem til at trebarnsmoren likevel har klart å bidra til å flyttet kroppsidealet – som allerede i 2019 var «fit og muskuløs kvinne» enda et hakk nærmere SUPERWOMAN?

Som det så sant ble sagt på Idrettshøgskolen;

Det er bare én Funkygine!

Hun er ikke noe å strekke seg etter eller sammenligne seg med. Hun er et urealistisk ideal, både av genetiske og miljømessige årsaker. Hun lever også i et familieliv som later til å være lite A4 og svært fokusert rundt fysisk bevegelse. Og er kanskje et sterkere konkurransemenneske enn de fleste.

Ikke at jeg tror noen har nedskrevet målet sitt som «jeg skal bli som Funkygine». Likevel tror    tror jeg kanskje setningen fra helgen er viktig for flere å ta innover seg. La den senke skuldrene og ambisjonene bortover.

Det finnes bare én FunkyGine!

Blant pt’r på kunders vegne. Blant treningsentusiaster. Andre bloggere. Treningsbloggere. Blant unge jenter. Osv osv.

Generelt – du har ingen garantier for å bli fornøyd selv om du prøver hardt å bli som en annen. Funkygine, naboen eller andre.

Ytre motivasjon er ingen god ide hvis du vil forbedre deg.

Det er viktig at vi alle måler oss mot oss selv når vi jobber med endring, setter oss mål og gyver løs på treningsprosjekter.

Erkjenn dine gener og din bakgrunn. Finn ditt utgangspunkt, gjerne ved hjelp av testing. Tilpass treningen til deg og sett deg realistiske mål om å forbedre deg i forhold til ditt utgangspunkt og hva som motiverer og driver deg. Lag også små delmål underveis som er viktige og betydningsfulle for akkurat deg!

Du er garantert å bli fornøyd om du kjemper deg til en bedre utgave av deg selv, eventuelt blir flinkere til å elske den du er.

Takk for at du leste ♥ Del gjerne om du tro budskapet kan få noen til å slappe litt mer av…

Klem Trine

Meld deg inn i Trines Treningsglede online styrketrening ved å klikke på den blå knappen øverst på bloggen – GRATIS FØRSTE MÅNEDEN #egenreklame

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *