ÅRETS JULEKALENDER PÅ TRINES TRENINGSGLEDE – aktiv og mettende

Gled deg! Årets julekalender på Trines Treningsglede i år full av overraskelser som både du og jeg sørger for. Tanken er at de 24 lukene skal komme deg til nytte og glede i en tid som er full av gjøremål, sitte-hygge, festligheter og søte og kaloririke fristelser.

Mitt ønske er at julekalenderen setter prikken over i’n i den hyggelige ventetiden.

Som alltid fra meg får du en aktiv julekalender og nytt i år er at den metter lenger. Her forteller jeg hva årets julekalender går ut på.

Dette skjuler seg bak lukene i år

SPENNING: Hvilken treningsøkt trekker du?
  1. EN NY ØVELSE FRA MEG HVER DAG: Du får 24 øvelser på 24 dager fra meg, enten styrke-, balanse- eller tøyeøvelse. Lær og gjør en hver dag, eller mer.
  2. EN TILFELDIG KONDISØKT SOM DU DELVIS BESTEMMER: Du har skrevet og lagt lapper i en bolle – med til sammen 24 kondisjonsøkter og hviledager. Du trekker en lapp hver dag og gjør det lappen sier.
  3. EN NY MATVARE HVER DAG: Du får tips om en ny, sunn og god matvare hver dag som gir ekstra metthetsfølelse. Bring det inn i kostholdet og bruk det som hjelp til å unngå vektoppgang i desember.

Med dette ønsker jeg deg god trening med en god metthetsfølelse hver dag frem til jul!

Les mer neste fredag! Det er enkelt å bli med!

Jeg håper du vil lære noe nytt, trene engasjert, spise smart og få koselig julestemning ved å følge min julekalender i år. La oss vente på årets fineste høytid sammen.

Husk – du fortjener og trenger å tenke på deg selv fremover – ja alltid, året rundt.

Håper du gleder deg – det gjør i hvert fall jeg.

Riktig god helg – det er ikke advent ennå♥

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *