GAVE PÅ VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE: Jeg deler ut gratis styrketrening – 2 MND online – MELD DEG PÅ!

#egenreklame

STERK KROPP – STERK PSYKISK OG MENTALT

TREN DEG STERK

med Trines Treningsglede online styrketrening

KNALLTILBUD NÅ:

Meld deg på for 2 mnd GRATIS deltakelse innen kl 24.00 søndag 13. okt!

Trening har positiv virkning på det psykiske, for alle – på alle nivåer. For å markere Verdensdagen for psykisk helse i år ønsker jeg å dele ut gratis styrketrening til mine følgere i hele Norge!

Regelmessig styrketrening i et fellesskap og med en motiverende og dedikert trener er godt for den psykiske helsen. Treningen gir struktur i hverdagen, store mestringsmuligheter, personlig utvikling, selvtillit og mye glede i tillegg til det fysiske (økt styrke, bedre holdning, økt forbrenning, utsatt aldring osv).

GRATIS-TILBUDET GJELDER tom SØNDAG 13.oktober klokken 24.00!!!

MELD DEG PÅ NÅ – KLIKK PÅ DEN BLÅ KNAPPEN HER!

Det er to litt ulike grupper. Les hva som er forskjellen på gruppene i dette innlegget!

Velg den gruppen som passer målet ditt!

Om det tidsriktige treningskonseptet

Treningen passer alle uansett nivå og funker! Ikke minst inkluderer det den som av ulike psykiske eller praktiske årsaker ikke kan og/eller ikke vil trene på treningssenter. Jeg vet mange faktisk kvier seg for å trene blant andre, spesielt i start-gropa. Har du liten tid, er konseptet mitt dessuten et smart valg da treningen er effektivt lagt opp og du sparer tid ved å slippe å dra noe sted. Ekstra motiverende!

Samtidig kan du trene så ofte du vil, hvor og når du vil og kan få så mye du selv ønsker ut av medlemskapet. Helårskonseptet gir god effekt året rundt og progresjonsmuligheter.

Konseptet er populært og de aktive brukerne er veldig fornøyd. Du kan lese tilbakemeldinger på min instagramprofil @trinestreningsglede under hashtagg #onllinestyrketreningdeltaker eller se bildet her med noen eksempler.

ALLE TRENGER Å TRENE STYRKE

.

Få sving på rutinene og bli sterkere i hode og kropp du også.

HJEMMETRENING er en meget god løsning i dagens samfunn. I tillegg til å spare tid, sparer du krefter, får mindre stress, mer energi og større fleksibilitet – mens du blir sterkere fysisk og mentalt og øker forbrenningen. Bruker du mitt online styrketreningskonsept i lukket Facebook-gruppe, så kan trene hjemme med meg som instruktør på skjermen. Du får personlig oppfølging om du trenger og ønsker det.

Med hele to gratis prøvemåneder får du testet og kommet skikkelig i gang. Trening hjelper alltid, ikke bare fysisk men også psykisk, og ikke bare på styrken og holdningen men på forbrenningen og vekten. I dag vil jeg bidra – siden jeg kan!

Nå kan du være med i hele to måneder selv om lommeboken er tom. Det er god tid til lære om styrketrening, etablere vaner og bli bitt av basillen.

HUSK fristen er søndag 13.oktober kl 24.00!!!

Bli med da vel! Du kan lese mer om de to ulike online styrkegruppene her…

HVILKEN PASSER BEST FOR DEG?

 1. Gruppen for økt generell styrke heter «Trines Treningsglede online generell styrketrening». Les mer om gruppen her
 2. Gruppen for den som skal ned i vekt heter «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»  Les mer om gruppen her

Har du spørsmål, send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

#GI TID til deg sev og treningen – og bli sterkere fysisk og psykisk

Håper vi sees! 🙂

Trine

2 kommentarer

 1. Jorunn Sofie Hansen

  Hei,
  Dette høres positivt ut. Hvis det passer i «min kabal» så blir jeg med.

  Hvilke dager / klokkeslett er treningen?

  Mvh Jorunn

  1. Trines Treningsglede

   Hei Jorunn, dette tilpasses din kabal – det er det som er så gjennomførbart. Livesendingene er hovedsakelig mandag og onsdag formiddag, men du trener, evt etter lagret sending, når det passer beste for deg. Noen er med live, og de fleste trener så fort de kan etter jobb, på kvelden eller dagen etter. Eller to dager etter. Hiv deg med – det taper du ingen ting på 🙂 Snarere tvert i mot. Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *