Hva er forskjellen på Trines Treningsgledes to online styrkekonsepter?

Foto: Pia Codling

Har du lyst til å komme i form og trene styrke med meg online, men lurer på hva som er forskjellen på «Trines Treningsglede online generell styrketrening» og «Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon»?

Hovedforskjellen er knyttet til hva som er målet med styrketreningen. Men begge konseptene fører til økt styrke, så klart. Veldig grovt – er målet ditt økt form og styrke i kroppen generelt eller å gå ned i vekt?

Skal du ned i vekt, så ville jeg valg den siste gruppen!

I dette innlegget oppklares forskjellen nærmere. Gjør deg kjent under bildet og bli med i rett gruppe for deg.

Trines Treningsglede online generell styrketrening

I denne gruppen driver vi med styrketreningen som er ment for den som har som mål å bli generelt sterkere (og få mer muskler) i hele kroppen. Vi trener derfor alt av store og små muskelgrupper over tid. I tillegg gir treningen god og balansert holdning og gjør deg robust mot skader og krav i hverdagen. Du holder deg frisk og sterk i fysikken. Og kan oppleve en oppstrammende effekt.

Få all informasjon om denne gruppen her: Dette er Trines Treningsglede online styrketrening 

Du kan alltid melde deg på HER  men jeg kan røpe at jeg har kampanje torsdag morgen (VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE) av. Melder du deg inn fra da og innen søndag kl 24.00, så får du de to første mnd gratis. Verdt å ta med seg.

Trines Treningsglede online styrketrening for vektreduksjon

I denne gruppen driver vi med styrketrening som drar i samme retning som målet om vektreduksjon. Gruppen er dermed ment for den som har som mål å ta av vekt og som ønsker at treningen skal bidra effektivt til det. Vi må derfor prioriterer øvelser for kroppen som øker den totale muskelmassen (og dermed forbrenningen) effektivt, noe som går på bekostning av å få trent absolutt «alt» (av muskelgrupper).

Få all informasjon om denne gruppen her: Dette er Trines Treningsglede online styrketrening for vektreduksjon

Du kan alltid melde deg på HER  men som med gruppen over kan du få medlemskapet til kampanjepris om du følger med på bloggen fra tidlig torsdag morgen av og melder du deg inn fra da og innen søndag kl 24.00.

Felles for begge gruppene er:

  • Jeg er treneren.
  • Treningen foregår for det meste ved LIVESENDINGER.
  • Du få to 40 minutters styrkeøkter hver uke.
  • Samme pris.
  • Motiverende fellesskap.
  • Mulighet for personlig oppfølging uten ekstra betaling.
  • Kun håndvekter som utstyr.

Er noe fortsatt uklart om styrkegruppene mine – ikke nøl med ta kontakt: trine@trinestreningsglede.no

God tirsdag!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *