Koordinasjons-hodet helt inntakt

Gamle kunster ruster ikke, er det noe som heter, men rett før den første dance step timen på over et år, føltes det virkelig motsatt. Det kjentes nærmest uvirkelig på forhånd å skulle kunne henge med på den tøffe og avanserte kondisjons- og koordinasjonstimen til Marlene. Det var nødvendig å fortelle seg selv at jeg setter listen og forventninger lavt. Jeg tenkte at to-tre dance step timer må til før jeg kommer til å klare å ta all koreografien i det raske tempoet og at det vil ta tid før jeg har overskudd til å ta i noe ekstra utover å komme meg opp, ned og rundt steppen i tide.

Gamle kunster ruster så visst ikke!!! Prøv selv. Har du kunnet noe skikkelig så er det som å sykle – du glemmer det ikke.

Det gikk over all forventning alt sammen. Koordinasjons-hodet var helt inntakt. Jeg var helt med så og si hele tiden. Bevegelsene var ikke så gærne som fryktet. Og kondisjonen – overrasket igjen!

Men det viktigste av alt – jeg eeeelsker trening til musikk, vanskelig koordinasjon og dans – dans – dans. Ahhhhh! For en ruuuuuus….

Vi snurret sikkert 50 ganger i løpet av timen, og jeg digger det.

Og fikk bekreftet hvor sårt jeg har savnet alt hva dance step gir meg.

Noe av kicket er også at dance step er en aktivitet som jeg virkelig mestrer å ta i hardt på, noe som skaper høy puls sammenliknet med andre aktiviteter. Og tilsammen blir det et mega kick som jeg blir avhengig av før der har begynt. To nye timer er boooket og jeg blir så glad.

Ville bare dele! Enkelte mener at Treningsglede bare er tull. Jeg er helt uenig. Jeg opplever ikke noe negativt gjennom 75 minutter på trening med Marlene. Jeg glemmer at jeg anstrenger meg hardt. Marlene er helt rå, by the way!

Har du en aktivitet fra tidligere av som du hadde passion for? Ta det opp!

God uke til deg!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *