En svært hjemmekjær meg er salig

De som kjenner meg godt vet at jeg er veldig hjemmekjær. Jeg liker å reise, være på besøk hos andre, dra til byen, trene ute og alt det der, men jeg eeeelsker å sulle hjemme i et koselig hjem i kosedressen, og kan få husvask og andre sysler til å bli en fest for meg selv. Og det innebærer at jeg liker å gjøre det koselig rundt meg og oss. Hver sesong får heimen en justering, et lite «skifte».

Denne helgen var tiden inne for å kose seg hjemme med hussysler og lage «høst» inne… og det var bra «timeing». Jeg trengte roe ned nå.

Høst i gryten..

Og høst i garderoben… til både barna og meg.

Det ble faktisk høst på treningsfronten og. I dag kom jeg i gang med yoga – høstens store satsning for min private trening. Det føltes veldig bra og samtidig vondt. Jeg er så stiv! Trenger oppmykning sårt, og ikke minst bedre pust. Blir spennende hva jeg kan få til tross nye sykdomsrunder…

Nå er det 30 nye medlemmer i onlinegruppene  de to siste dagene og fristen for to mnd gratis er ikke ute før 24.00. RÅTT.no 💪

Håper du er med? Og får en god uke!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *