Perfekt, sunn høstkos; grønnsakssuppe og ovnsbakte epler

God fredag dere, da var det helg snart, allerede! Hvordan har uken din vært? Er du godt i gang med treningsrutiner? Og klar for en sunn og sprek helg i klær høstluft?

I dag deler jeg to lune, velsmakende oppskrifter!

Mørket kommer snikende på og jeg er i full gang med å tenne stearinlys og krype under teppe. Det har absolutt skjedd nok denne uken, men jeg har roet ned, prøvd å lande etter fjell-helgen og unne meg fri på kveldene uten utetrening. Godt med vanlig puls og kosedress igjen. He He!

Og søndag blir det min første yogatime på lenge, og den første av mange denne høsten.

I morgen tenkte jeg å stelle og stulle i heimen, kanskje få litt hjelp av minsten (de andre er på løp) til å orne med sommer/vinterklær, pynte huset ute og inne med lyng og diverse og lage grønnsakssuppe med ovnsbakte epler til dessert. Perfekt mat nå! Og syssel med han her.

Få oppskrift på min grønnsakssuppe her

Få oppskrift på ovnsbakte epler her

Disse ovnsbakte eplene er forresten et sunt og digg alternativ på fredagskvelden og er ett av de mest leste innleggene mine via Google.

Prøve?

Ønsker deg en super duper fredag!

Her står online styrketrening x 2 aller først på menyen.

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *