Sånn ble den første treningshelgen på Vestlia med Trines Treningsglede

­

#reklame

Med hvilepuls sitter jeg igjen alene på hotellrommet. Veldig glad, lettet, fornøyd og overveldet. Det er stille, tomt, rart og godt. Jeg er sliten, småsyk, utladet og ekstremt fornøyd og tilfreds. 

Fjellhelgen på VESTLIA RESORT er over i dag,  og alle har dratt hjem – til land og strand. Bare fine mennesker fra ca 30-60 år. Jeg prøver å puste ordentlig igjen, lande alle inntrykk og lade… 

Helgen ble fantastisk. Eventet gikk over alle forventninger. Teamet viste seg å fungere meget bra. Været var på vår side hele veien. Det kom så masse fine folk. Og de ga så mye – innsats, positivitet og god energi. Tilbakemeldingene muntlig har vært utelukkende positive men jeg skal selvsagt jobbe for å luke ut konstruktiv kritikk også, så jeg kan gjøre det bedre neste gang. Må bli det!

Hard work pays off, føler jeg på nå etter å ha jobbet beinhardt, målrettet og spesielt intensivt de siste ukene. Og gitt alt i helgen, med virus i kroppen, kontinuerlig ibux-inntak og skrall form.

Jeg er dypt takknemlig over Vestlias interesse for å samarbeide med lille meg, Christine og Kristines enestående støtte, bidrag og ansvarsfølelse for eventet og deltakernes positivitet, ivrighet, hjelpsomhet, innsats, vist interesse og engasjement. Takk også for åpenhet, tillit og sjansen dere ga meg.

Dette gir skikkelig mersmak, som også mange av dere sa..

Til alle som ikke var der, men som kan tenke seg å få et innblikk i hvordan helgen ble, les videre og se bilder. Lenger ned får du også svaret på hvorfor tårene spratt under middagen lørdag, da jeg brått og uventet ble truffet midt i hjertet…

SLIK BLE TRINES TRENINGSGLEDE FJELLHELG FØRSTE GANG 

FREDAG klokken 14 pustet vi treningshelgen i gang for de av deltakerne som kom allerede torsdag eller tidlig fredag. Min svigerinne og instruktør Christine Varn ledet yoga-timen på 60 minutter for en liten gjeng, da få kjente hverandre. Alle kom smilende ut og det ble en veldig fin start.

Vi hadde tre saler for oss selv hele helgen, og ble mer og mer varme i trøya nede i treningsbulen vår.

Klokken 16 hadde jeg motbakkeøkt i slalåmbakken, intensiv og tilpasset alle. Vi møttes i resepsjonen og tuslet bare rett ut døren og inn i slalåmbakken. Alle fikk kjørt seg og vi ble godt kjent med henget og bratt gange.

Naprapat Kristine Grønnern Kopstad holdt uttøyning med oss etter økten.

Litt før vi skulle samles alle sammen for første gang til mingling og middag, banket det på døren hos meg. De tre spente i teamet møttes for en liten drink før vi gikk ned og jeg holdt en velkomst-tale og presentasjon. Buffet stod på menyen og vi spiste og koste oss på et eget VIP-rom – som var kjempelekkert. Vi ble bedre kjent med litt «leker» gjennom middagen og stemningen løste opp. Folk hadde reist alt fra 2 til 10 timer for å komme til treningseventet mitt på Geilo. Rørende!

LØRDAG startet dagen for de aller fleste 45 minutter MorgenYoga med Christine igjen. De kom salige ut fra salen og skjønte ikke helt hvordan de skulle klare å mobilisere til styrke og aerobic, men absolutt alle kom. Jeg hadde denne timen og var veldig spent. Jeg har hatt masse koreografitimer før, men ikke på 7 år. Og faktisk aldri styrketime i sal… Det gikk så fint så, alle så med, god innsats og drivende musikk ble det sagt. kult!

Her ble det ikke tatt noen bilder med mobil, men fotografen kommer med video og bilder etter hvert..

Svett igjen, kjapp dusj, pakke ryggsekken og kle seg for fjelltur – som skulle være et hyggelig og lett innslag mellom treningsslaga. Noen tok heis opp, og gikk ned. Andre gikk opp og tok heis ned. Jeg tok heis både opp og ned, for å spare tid og krefter. Vi gikk en koselig sti, rastet ved en bekk og holdt følge hele veien. Skravla gikk. Fotografen var med oss hele turen. Video kommer! Også fra himmelen #drone.

Etter en hyggelig tur i skyet og fint turvær uten fall og skader loset jeg alle trygt tilbake i tre-tiden som planlagt, og da var jeg også lettet. He he. Min første erfaring som turguide på fjellet gikk fint. Jeg  var glad for forberedelsene jeg hadde gjort. Jeg hadde lagt opp til en realistisk turplan.

Kjapt skifte og igjen troppet samtlige opp på neste punkt på programmet – en times foredrag «SUNN, SPREK, SKADEFRI & GLAD» med naprapat Kristine og meg. Dette hadde jeg virkelig gruet for, men jeg overlevde dette også, og vi håper alle fikk med seg noe nytt og inspirerende hjem til hverdagen, treningsgleden og helårstreningen.

Ikke tro at treningstilbudet var over for i dag. Ei heller var det helt tomt for krutt i beina til alle. En hard kjerne ble med Christine på spinning og de fikk en tøff siste utfordring for dagen. Igjen kom jentene røde i kinnene, svette og blide ut. De virket fornøyde med seg selv.

LØrdag kveld ble det fargerike og spreke drinker i SPORTSBAREN før vi tuslet inn til VIP-rommet vårt igjen hvor vi fikk vår «privacy»  og tre retters middag. Nam, latter og så tårer.

Altså, jeg ble så tatt på sengen. Plutselig kommer de fem online damene mine (som er faste abonnenter i mitt online styrkekonsept og som har trent med meg i flere år i lukket Facebook-gruppe) togende inn i VIP-rommet med en svært, nydelig blomsteroppsats. Jeg tenkte noen hadde bursdag først, men så tok de jo ikke blikket fra meg, og jeg skjønte hvilken nydelig gest de var i ferd med å gi…Say no more..

Tårene rant momentant. Dette traff meg rett i hjertet. Online konseptet er «babyen» min, som jeg har jobbet mye med, satset stort på og som jeg legger mye i. Det spesielle er at flere av disse fem damene har vært med som betalende medlemmer helt siden jeg startet opp for tre år siden, og er med fortsatt. Treningen betyr så mye for dem, og de kommer hele veien til GEILO..Og så blir jeg ekstra følsom fordi jeg har vært så utrolig mye syk, hatt så masse kjepper i hjulene, og bygget opp online tilbudet i motbakke.  Og de har stått der støtt og bare rost, heiet, forstått og blitt gjennom alt. Og for meg betyr det så enormt mye å få den tilliten, trofastheten og tilhengerstøtten. Og når du ikke har noen sjef og eller medarbeidersamtaler, så betyr tilbakemeldinger som dette ufattelig mye. Jeg skjønner ikke at det er mulig å være så søte og tenke på dette. Og gjøre dette. Hjertens takk!

Rørt, glad, lettet og lykkelig la jeg meg i går, da jeg følte at jeg var i ferd med å lande den store utfordringen i havn og kjente på så utrolig mye positivitet og god energi blant alle sammen. Jeg sovnet med en følelse av at dette har vært en vellykket helg. Mitt aller første event og treingshelg.

Søndag morgen kunne de som ville få en siste lille yoga-stund med Christine, og endelig kunne jeg også være med. HUn ærte oss et kort morgenrituale på 10-15 minutter som vi kunne ta med hjem og gjøre i hverdagen. Så supert! Vi tok det opp på video så alle har økten visuelt.

Etter utsjekk holdt jeg en siste motbakkeøkt for dem som var igjen fortsatt og vi kjørte løpeintervaller i grusbakken samt en stafett til slutt. VI sugde ut det lille som var igjen av krutt i beina etter en aktiv helg.

For en sprek, sunn og hyggelig gjeng. Dette gir mersmak. Allerede.

Tusen takk til alle som kom – la oss gjøre dette igjen.

Tusen takk til enestående tem; Christine Varn, Kristine Grønnern Kopstad fra Senterklinikken og selvfølgelig Vestlia Resort og spesielt Trine Tviberg. 

Håper du har hatt en fin helg, og at du blir med neste gang.

Klem salig glad Trine

2 kommentarer

 1. Ord blir fattige . TUSEN TAKK for ei uforglemmelig helg Trine !
  Nå kan du igjen klappe deg på skuldra
  GRATULERE MED TOPP GJENNOMFØRT HELG FRA A TIL Å
  Selv har jeg kommet hjem og skal sortere minner i tur og orden ! Disse blir lagret for evig og alltid ❤️ Vi TRENES på onsdag i gruppa

  1. Trines Treningsglede

   Tusen takk for helgen som ble helt utrolig fin 🙂 Trenes i dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *