Nå koker det litt i topplokket

Stopper opp litt nå og tar litt vare på meg selv og deler litt ufiltrert fra hodet med deg❤️

Det var kroppen som ga beskjed!

Så i dag unnet jeg meg plutselig en skikkelig digg og lang lunsjpause på café. Det har vært tre intense uker på jobb med mange baller i luften og ut av komfortsonen – som jeg digger.

Men det er litt for mye på en gang, som jeg betaler for i dag med dundrende hodepine og «slow motion» i hode og kropp og som jeg tar lærdom av.

Sånn er gründerlivet.

På mandag har jeg kick-start i begge online styrkegruppene mine, hvor det blir over hundre abonnenter jeg skal gire i gang, trene og følge opp. Vi skal kicke ass med god styrketrening hele høsten 💪

På tirsdag starter jeg opp ny 10 ukers motbakkeGÅgruppe i marka med tyve damer🏃‍♀️

Og på torsdag reiser jeg og det lille teamet mitt til Vestlia Resort hvor jeg holder mitt første treningsevent en hel helg med mange sprekiser💃🏻🍁🌞🧘‍♀️🚴‍♀️⛰💪🍷

Og mellom slaga blogges det litt da og mannes opp til et superviktig møte med en stooor bedrift🤗🏃‍♀️🤸‍♀️🚴‍♀️🖥📱💻

Å få jobbe kreativt, repetativt, strategisk, spontant, sittestillende og aktivt om hverandre er forløsende for meg. Vekslingen mellom å blogge, markedsføre, fri til samarbeidspartnere, treningsveilede, koreografere treningstimer med aerobic-, styrke- og motbakketrening, mikse musikk, utvikle produktene, håndtere kunder og lage fjellevent snur alle brikkene i meg og er et krevende bredt spekter å drive med, men så lærerikt og «lite kjedelig».

Men akkurat nå…..Jeg jobber litt «i søvne» også. Intenst. Det koker litt i topplokket på denne bedriften må jeg innrømme 😅🤯😛

Etter en viktig lunsjpause bevilger jeg meg også resten av dagen KUN i en avdeling. Avdelingen for tekst og manus – som jeg nok elsker aller høyest, som gir meg ro og skrivepuls – så jeg blir klar igjen til å «gunne» på med et litt høyt tempo med multitasking en uke til.

Alt er lystbetont og sjefen lytter til sin medarbeider så dette går fint 😊Men jeg sliter fortsatt med helsa – så…Breath in – breath out 🙏 Etter august skal jeg roe ned 💝

Ønsker deg en kjempefin helg – hva skal du? Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *