Motbakkegågruppe – starter 27. august – PÅMELDING NÅ!

#egenreklame

«Oslos Bratteste», andre motbakkeløp og motbakketrening generelt er utfordringer alle kan klare! Men ikke alle har motivasjon til å oppsøke brattbakker og gyve løs alene eller vet hvordan de skal trene seg opp. La meg gi deg et hyggelig motbakkemiljø, gjennomteke økter samt vennlige push opp høydemetrene.

BLI MED i «Trines Treningsglede 10 ukers motbakkeGÅgruppe» i høst som starter tirsdag 27.august ved Bogstad badeplass parkeringen. Det ble fort proppfullt i fjor høst, så vær rask med å sende meg en påmelding på mail: trine@trinestreningsglede.no.

10 tirsdager på rad (og 5 ganger før Oslos Bratteste lørdag 29.september kan du trene ved å gå i mer eller mindre bratte motbakker med meg som trener og sammen med en knall gjeng hyggelige damer.

Hvem passer gruppen for?

Lavterskelgruppen passer for mosjonister som har gått turer fra før og som ønsker å bedre kondisjonen ved å gå på en skånsom og svært effektiv måte. Gåferdigheter er alt du trenger fra før. Dårlig kondis og for mange kilo er ingen hindring. Gruppen er perfekt for den som vil trene seg opp til og delta i «Oslos Bratteste» (typisk for første gang), eventuelt andre motbakkeløp i høst. Treningen er dessuten en ypperlig form for forberedelse for alle som skal gå i fjellet eller bare komme i form.

Øktene legges opp på en måte som gjør at alle deltakerene skal få tatt seg ut på sitt nivå uten å måtte «henge etter» eller føle at man sinker andre. I alle Trines Treningsgledes treningsgrupper er det dessuten stort fokus på lystbetont og forsiktig start, gradvis og radig opptrapping og ikke minst treningsglede og effekt.  

Det har vært stor interesse for mine motbakkeGÅgrupper, litt overfylt gruppe og veldig moro og bra. Vi har trente både i grusbakke, gressbakke og trapper. I år foregår treningen primært på grusveig ved Bogstad men vi varoerer med økter andre steder i nærheten, hvor underlaget varierer mer. Men ingen asfalt! Tilsammen vil treningen bli variert og en god test av formutviklingen i høst.

Tirsdager kl 18.30: Oppmøtet første tirsdagen er ved parkeringsplassen ved Bogstad badeplass. Kom gjerne litt før. Øktene har en standard varighet på 50 minutter men kan varierer i lengde/tid, dvs både 45 min, 60 min og 75 min enkelte kvelder. Det er for at vi også skal få sjansen til å komme lengre oppover i traseene, og trene litt ulike økter. Prisen for 10 ganger er: 1.800 kr.

MELD DEG PÅ STRAKS ved å sende mail til; trine@trinestreningsglede.no 

Når helsen er stabil igjen kommer jeg også til å tilby vanlig gågruppe som før! Ta kontakt om du er interessert eller har spørsmål ellers.

Mer om hvorfor motbakketrening passer så godt for mosjonister HER!

Mer om hvem «Trines Treningsglede motbakkegågruppe» passer for:

  • Alle som vil bedre kondisjonen ved å gå.
  • For utrente som trenger en god tilvenning og en veldig oppløftende og effektiv start på motbakketrening.
  • For deg som har gått en del fra før som vil gå intervaller, og få pulsen godt opp.
  • For deg som er i god form fra før og som er ute etter å få pulsen høyt nok ved å gå.
  • For deg som trener for å delta i Oslos Bratteste eller andre motbakkeløp, endten det er første gang eller du har gjort det før.
  • Du trenger variasjon i treningen din og et hyggelig og motiverende fellesskap.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Håper å høre fra deg, dette gleder jeg meg til å starte og forme!

Hilsen Trine 🙂

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING HER

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *