Om meg

God søndagskveld kjære ny og gammel leser!

Tusen takk for at du følger bloggen min eller titter innom. Jeg håper du får nytte av innleggene mine og lover aktiv blogging utover høsten.

For deg som ikke kjenner meg eller som lurer litt på hvem jeg er, så kan du lese dette innlegget OM MEG , som har ligget fast i menyen siden lansering av treningsbloggen i april 2016, og som jeg har oppdatert i dag.

Jeg håper på et tett forhold til dere videre og håper dere vil respondere aktivt, med kommentarer, tilbakemeldinger, svar eller kanskje bare en «likes» på Facebook eller Instagram; @trinestreningsglede.

Alt bidrar til kontakt og at vi kommuniserer toveis. Derfor er bare en «likes» betydningsfull. For når jeg ikke hører noe tilbake på ting jeg legger ut, så vet jeg ikke om det har nådd deg.

Vi trenes 🙂

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *