Den blåeste mandagen i hele året?

I dag er det mandag. Skikkelig blå mandag. Kanskje den blåeste i hele året? I hvert fall for deg som har hatt lang sommerferie, som har levd en lengre periode med bekymringsløs, uansvarlig og spontan aktivitet og som starter på jobb igjen i dag. Og det vet jeg er mange.

Hva med trening på en dag som i dag? Man har kanskje gruet seg til litt, kjenner seg kraftløs og litt «dagen derpå» og har nok med den bråe overgangen til jobbhverdagen hvor det kreves mer mer innsats, fokus, konsentrasjon og edruelighet?

Da er trening gull!!!

MELD DEG PÅ Trines Treningsglede Fjellhelg på Vestlia 30.8-1.9 inne fristen 15.AUGUST HER

BLI MEDLEM I Trines Treningsglede online styrketrening innen felles kick-start mandag 26.august HER

Følg meg på instagram for bilder, hverdagsøyeblikk og motivasjon; @trinestreningsglede

Når den stressende dagen på jobb er over er det ikke sikkert at avslapning på sofaen er den beste medisinen. Du har helt sikkert godt av det til slutt, men det du bør gjøre først er å komme deg på trening og få gjort unna en småjobb eller to i heimen.

Ikke glem at fysisk aktivitet er veldig effektivt for å motvirke og redusere stress!

Endorfiner kan gi både velbehag, smertelindring og mindre «spenninger» i kroppen – momentant. Har du i tillegg fått sove litt for lite gjennom uken, kan trening gjøre at du sovner raskere om kvelden og øke søvnkvaliteten din.

Med andre ord kan en treningsøkt eller tur i ettermiddag/kveld bidra til at du blir både tilfreds, avspent, uthvilt i lengden og mer opplagt for en ny dag på jobb.  Jeg er sikkert på du får det bedre.

Og husk at alle monner drar! Fysisk aktivitet og lett mosjon som turer, lek med barna og husvask kan også frigjøre disse endorfinene og føre til mindre stress og forbedret velvære.

Til alle som er ferdig med ferien, omfavn hverdagen – gjør den så god og fin som mulig. Nyt små gleder og hverdagsglimt. Vær fleksible og tilpass treningen så den også får plass. Og har du ferie fortsatt – heldiggris, nyt nyt!

God mandag og ny uke.

Klem Trine

Følg gjerne Trines Treningsglede både her, på Facebook og Instagram for mer inspirasjon

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *