BLI MED PÅ AUGUST-UTFORDRING: bygg rutiner du blir avhengig av i høst

Hei, hopp og sprett!

Da var det 1.august. Kom det brått på for deg og?

Den andre av tre sommermåneder er over. Det samme er en måned med nedjusterte forventinger på treningsfronten, annerledes dager og kanskje mindre trening? Kanskje ferien er ferdig og? Det er i alle fall min, og sommerens lavterskel «styrke-blogg» går tilbake til vanlig modus. Herlig! Jeg har savnet å skrive til dere jevnlig (elsker jobben og bloggen!) og dele ideer, tips og råd. Ser frem til en spennende høst med dere og vår alles herlige og til tider utfordrende trening.

Hvis du har ønsker for hva jeg skal skrive om, sette fokus på og lære bort fremover, så mottas det med stor takk. Bare skriv i kommentarfeltet.

MEN, nå er det august, og for mange representerer de neste ukene overgangen til jobb, hverdag og en mer rutinepreget tilværelse.

Jeg vil hjelpe deg å bygge opp treningsrutiner – kondisjon og styrke – på en smart måte, som gjør at du får det fint fra dag en og etablerer gode rutiner du allerede er avhengig av når høstmørket kommer lurende. Med andre ord skal vi så smått begynne å gjøre oss fysisk klare for høst og høsttrening, med smart, opptrappende og lystbetont sommertrening.

Her er august-utfordringen fra meg – uke for uke:

  1. UKE 1: En kort styrkeøkt, to korte kondisjonsøkter og faste måltider (3-5).
  2. UKE 2: En litt lengre styrkeøkt, en kort og en middels lang kondisjonsøkt og faste måltider.
  3. UKE 3: To korte styrkeøkter, en kort og en middels lang kondisjonsøkt og faste måltider.
  4. UKE 4: To styrkeøkter – en kort og en lang. Tre kondisøkter – en kort, en middels og en lang. Faste måltider.

PS! Husk oppvarming, nedtrapping og uttøyning!

Etter disse fire ukene har du etablert svært optimale treningsrutiner for å oppnå gode resultater fremover og du har et treningsoppsett (som i uke 4) som du kan bygge videre på i september.

Ta august-utfordringen sammen med andre som tar månedlige treningsutfordringer fra meg bli medlem i Facebook-gruppen her om du ikke er det alt! 

ER DU MED?

Trenger du tips og råd, still spørsmål på mail (trine@trinestreningsglede.no) og få svar snart!

Treningsklar hilsen Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *