Utdrikningslag + trening

Herlighet for et hyggelig og morsomt utdrikningslag jeg har vært på i helgen. Lenge siden sist og en litt eldre gjeng enn før, He He…. Desto mer avslappet og velorganisert. Og rååå god mat og lekker hytte som huset 21 damer. Sjekk ut Storehytta tilknyttet Norefjellhytta her.

Å ligge på rom med andre og ukjente er jo uvant og festing til langt på natt bærer lyd med seg. Jeg hadde ikke sjanse til å fylle opp det nødvendige sovebegeret mitt på natten, men grep muligheter for å sove på dagen. For å forebygge og unngå å bli syk, som jeg fort blir med lite søvn og alkohol.

Dermed fikk jeg ikke vært 100 % med brura og gjengen, men jøss, jeg var med på utdrikningslag en hel helg. Det er ikke mange tidspunkter i løpet av de siste par årene hvor det hadde gått. Så jeg er veldig glad til og fornøyd. Mobilen lå mest for seg selv og jeg var forøvrig 100 % mentalt tilstede når jeg var fysisk tilstede.

Helgen har vært fylt med prat, drikke, god mat, nye bekjentskaper, brura som har bjudet på, dans, fjelltur, spa og mer moro. Utleverer ikke alt…Ikke minst har vi ledd masse, så deilig!

For en kreativ, raus og grepa gjeng som elsker brura og førr ei dame som vi drakk ut!!!! En fryd, glede og komikk å drikke ut fineste jenta som giftes bort om et par uker…

Vi hadde en fin tur i slalåmbakken lørdag, men utover det visste jeg jo at helgen ble full av andre ting enn trening. Så jeg la inn noen fikk solide økter i begynnelsen av uken som jeg ville få til. God planlegging gir bra kontinuitet på trening.

Det var magisk å komme hjem til gutta, og mamma-virkeligheten kom raskt tilbake. Fotball i hagen, matlaging, tegning, lesing, vannkopper og div. Så mye rom for å være fyllesyk og late seg til formen tar seg opp er det ikke med små barn.

Vel, de hadde tydeligvis kost seg med pappaen sin, og jeg fikk så kult bilde som de hadde laget med en selvlysende penn Magnus fikk i bursdagspresang fra en i klassen. Smelt – mammalykke 💙

Litt sliten nå og straks i seng. På grunn av vannkopper ryker turen til en liten topp, som jeg så for meg med barna og venner i morgen, desverre…

Hvordan har denne helgen vært for dere, fine følgere? Og når var du sist på utdrikningslag?

God pinse fortsatt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *