Trening er ikke trening!

HUSK at trening for deg ikke er trening for andre! Trening og mosjon er veldig mye forskjellig. Legg igjen forventningene, vær åpen, still åpne spørsmål. Kanskje du slumper til å bli inspirert, få nye perspektiver og kanskje få ny innsikt og et annet syn på personen du har foran deg og trening?!?

Trening kan foregå på så mange andre måter enn din, handle om så mange andre mål, ferdigheter og egenskaper enn du dyrker. Lytt og utvid begrepet i ditt hode.

Ikke alle beveger seg for å bedre prestasjonsevne. Mange ønsker å komme i generelt bedre form. Noen er kun ute etter å styrke helsen. Enkelte har begynt med fysisk aktivitet for å øke trivselen og bedre den psykiske helsen. Bruk av kroppen skjer også for å oppnå avkobling fra stressende jobb, intenst mammaliv, gjennom kriser osv.

Man skjelner også mellom treningskvantitet (mengden av trening) og treningskvalitet (intensiteten i treningen) samt mellom utholdenhetstrening, styrketrening, teknikktrening og mental trening (Store norske leksikon). Og bevegelighetstrening.

Tenk også på alle de ulike aktivitets- og treningsformer som finnes…og som det kanskje ikke falt deg inn at kollegaen, kusinen eller naboen din brukte sin treningstid på.

LYKKE TIL MED Å LYTTE ÅPENT 😉 

Ha en givende jobb, lunsj og onsdag!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *