Jeg går overens med mange

Helt fra jeg var liten har jeg vært både sjenert og sosial. Jeg har søkt mot mennesker samtidig som det har kostet å bli kjent, gi av seg selv og finne en god balanse i relasjoner.

Gjennom skolegangen hadde jeg roller som elevrådsrepresentant, konfliktmegler, brobygger, sentralbord, festarrangør og koordinator. Og kanskje litt psykolog…

Det skyltes trolig at jeg søkte og kom overens med mange. Ulike type mennesker. Begge kjønn. Alle aldre. Innenfor og utenfor.  Samtidig!

Mine venner var blant nerdene og de kule, både good guys og bad guys, både gamle og unge, jenter og gutter, smarte og mindre intelligente, godt fungerende og med atferdsproblemer, sporty og late, tjukke og smale….

Den neste store reisen blant ulike mennesker gikk fra gulv til tak i det 10 etg høye VG huset. Og i en sirkel rundt – fra intervjuobjekt til intervjuobjekt. Som internbud kom jeg tett på hele hierarkiet, som favner om en varieté av personligheter. Da jeg skrev suksesshistorier for Vektklubb.no kom jeg i dybden til mange ulike skjebner med unike historier.

I VG skulle alle personlighetene og stillingene møtes med mer profesjonalitet enn på skolen. I VG var jeg på jobb. 16 år gammel bar det inn på det store hjørne-kontoret med skinnstol, mahogni skrivebord og avisbunken fra verden over… til dresskledde sjefredaktøren… Der lå det en interkonvolutt som jeg skulle springe ned til den parfymerte sekretæren på salgsavdeling med, før jeg returnerte til mine budkollegaer, med opprinnelse fra både Pakistan, Holmenkollen og institusjon for psykisk utviklingshemmede.

Sjenansen har jeg fortsatt. Det er på tross av den og oppmerksomheten man får, at jeg er i den jobben jeg er i i dag.

Men det verste av sjenansen tok jeg brodden av da jeg la ut på jordomreise alene tyve år gammel, i tillegg til at en del prellet noe av gjennom alle årene i ulike avdelinger og roller i VG.

Uansett er jeg veldig glad i og veldig interessert i mennesker, og forholder meg ikke til sosiale hierarkier, forventninger eller press. Jeg fascineres av det indre, ulikhetene, den enkeltes sjarm og gjensidig interesse.

Videre lar jeg meg ikke blende av et perfekt ytre, ei heller skremme av et uperfekt indre.

I jobben min brenner jeg for å møte og inspirere alle slags kropper og sjeler med trening, så lenge det er interesse og engasjement. Gjensidig respekt og tillit.

God ukeslutt!

Klem til alle

Trine ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *