Tredje «påskeaften; overtente og go’slitne

Vi er ikke alene om å måpe over den fantastiske starten på påske. Håper du koser deg ute om dagen? Familien min er heller ikke alene om å ha ferie allerede.

Skikøypene på Sjusjøen har myldret av barnehagebarn, skolebarn i alle aldre, pensjonister, pulkfamilier, supermosjonister, dansker, landslagsskistjerner, bikjer og alt i mellom.

Som om det var høytids påskedager allerede.

Alle i min familie har vært veldig ivrig på å komme seg ut og på ski fra dag en, og ettersom  vi kom opp fredag alt, har vi lagt bak oss mange timer ute i sola og løypene allerede.

Familien har være ganske gira!

Frode danser milevis rundt på sine «nye skøyteski» i morgetimene før familien kommer ut av pysjen. Barna snakker bare om på å gå ut på langrennski, og etterspør ikke slalåm med et ord…og de har føket rundt i løypene hver dag. Og jeg har, etterlengtet, kunnet være med på alle familieturene og i tillegg tatt en tur på egenhånd til slutt, som jeg liker. Og griper hver friske dag!

Ettermiddagstimene 💙 Love them!

Jeg fikk helt overtenning på turen i stad, det blir helt overveldende for meg å gå på ski ute nå…

Men i dag – mandag – har vi vært en sliten gjeng. Alle har kjent de siste dagers skiturer på kroppen i dag. Små og store har allerede fått brukt kroppen godt «på sitt nivå»…

Likevel ville vi selvsagt ut. Det stråler og er sommervarme ute. Og vi griper hvert nydelige minutt på fjellet nå. Vi føler oss veldig heldige som kan være her nå.

Vi pakket sekken igjen og spente på skiene, men vi kom ikke langt i dag. Vi gikk litt, og rastet i sola. Ved «basecamp» fikk mamma (jeg) endelig testet skøyteski (Frodes) og et lite teknikkurs. Alle gutta var engasjert. Utstyret passet ikke helt og alt nytt er litt knot, men dette vet jeg er noe for meg og noe jeg kommer til å gjøre mer av.

Går du på skøyteski?

Vel, det ble en egentur på meg i dag og selv om det var lite futt og treningseffekt å spore. Men å gå på ski i vakre fjell under blå himmel med en sol som steker….himmel så deilig!

Tankene vandrer…dette hadde jeg ikke drømt om å få oppleve i år. Tusen takk, det var virkelig verdt å være tålmodig ❤️

Den overtente og go’slitne familien skal bare slappe av i kveld, lage hjemmelaget pizza og spille SvartePer, som gutta akkurat har fått og lært. De ler seg skakk når vi taper 😆 Herlig!

Håper påsken din leverer og at du har ferie snart om den ikke ennå har begynt.

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *