Strålende påske i vente + favorittplaner

Påsken 2019 ligger an til å bli aktiv, solfylt og sosial. Vi skal på fjellet og jeg elsker det, blir aldri lei!

Jeg har en frisk og opplagt periode og tillater meg å håpe på en frisk ferie. Værmeldingen varsler dessuten strålende vær, i hvert fall første del, og dette bildet fra Sjusjøen i går lover svært godt for skiføre og turer i påskefjellet.

I tradisjon tro er vi også så heldige å feriere sammen med disse gode vennenene våre, som som nyter fjell, turer og hytteliv like mye som oss. Vi gleder oss veldig til å sanke nye påskeminner på Sjusjøen – både store og små.

Måtte jeg holde meg frisk og få lov til å være med på alt jeg ønsker, både ute og inne 💛 Ser også frem til å kose, spille og leke med barna. Og gjør et nytt forsøk på å lese bok på ferie, he he, vi gir ikke opp.

Og så ønsker jeg at du får en superfin påske der du skal være. Håper du finner en god miks av kos, ro, aktivitet og hygge 🐥

Men før ferie – alltid innspurt på jobb, orning og fiksing, pakking og nedtelling. Er  i full gang her..

God onsdag!

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *