Kom i form med Trines Treningsglede GÅ- OG JOGGEGRUPPE – MELD DEG PÅ NÅ!

#REKLAME

TIRSDAG 30.april STARTER VI OPP

GÅ- OG JOGGEGRUPPER I BÆRUM –

MELD DEG PÅ HER

OG KOM I FORM TIL SOMMEREN!

Etter påske kan du bli med i en 8 ukers lavterskel gå- eller joggegruppe og lettere komme i form.

Trines Treningsglede starter opp igjen utegrupper i marka i samarbeid med Senterklinikken. Meld deg på og bli med i et hyggelig treningsfellesskap ledet av en dyktig instruktør – Kristine Kopstad Grønnern.

Få sving på gå- eller joggerutinene, samt en smart og effektiv oppbygging av kondisjonen og formen!

Påmelding lenger ned i innlegget..

Trines Treningsglede utegrupper er et lavterskeltilbud til mosjonister, men som tilpasses gruppens deltakere. Alle får trent kondisjon effektivt ut i fra sitt individuelle nivå. Ved å delta i gå- eller joggegruppen får du hjelp til målrettet og skånsom oppbygging av formen. I tillegg får du et hyggelig fellesskap og en motiverende trener som står klar og venter på deg hver uke – uansett vær.

Prisen for 8 ganger er kun 1.350 kroner

Bli med!

Les all info om begge gruppene under bildet.

MED DEG PÅ HER

OM GÅGRUPPEN

Gågruppen passer for alle som er noe vant med å gå turer allerede, som vil gå seg i bedre form og få bedre kondisjonsutbytte og fremgang av turene. Du trenger hjelp til å gå mer regelmessig og målrettet. I gågruppen får du opplegget servert og god drahjelp av en dyktig og motiverende trener. Vi bruker intervallmetoden og motbakkene godt.

Målet for gågruppen er å få mer effekt og utbytte ut av gåturene, øke kondisjonen og oppleve treningsglede ved intensiv gåing.

Oppmøte: Tirsdager ved parkeringsplassen via a vis Øverland gård i Bærum kl 18.30 (varighet 50 minutter).

LES MER om gågruppen HER 

OM JOGGEGRUPPEN

Joggegruppen passer for nybegynnere på jogging, men som er vant med å gå fra før. Du vil jogge deg i form men trenger hjelp til å komme i gang, etablere joggerutiner og få bedre fremgang og kondisjonsutbytte av turene dine. I joggegruppen får du opplegget servert og god drahjelp av en dyktig og motiverende trener. Vi bruker intervallmetoden og treningsprinsippene godt.

Målet for joggegruppen er å innarbeide faste joggevaner, bedre kondisjonen, øke motivasjonen og forhåpentligvis oppleve løpeglede.

Oppmøte: Tirsdager ved parkeringsplassen via a vis Øverland gård i Bærum kl 19.30 (varighet 50 minutter).

Les mer om joggegruppen HER

Er du allerede i gang med jogging og interessert i en løpegruppe for et litt høyere nivå? Ta kontakt: trine@trinestreningsglede.no 

Trines Treningsglede har tilbudt kondisjonsgrupper i motiverende naturomgivelser og på skånsomt underlag i marka siden 2017; gågrupper, joggegrupper og motbakkegrupper. Våren 2019 samarbeider Trines Treningsglede & Senterklinikken om tilbudet, noe Trine er meget stolt av.

Hiv dere med og opplev Kristine! Les om henne under bildet.

TRENERSAMARBEID: Instruktør og naprapat Kristine Kopstad Grønnern leder Trines Treningsgledes utegrupper våren 2019.

Om Kristine: 

Kristine startet Senterklinikken i Sandvika for 12 år siden fordi hun ønsket å bedre andres hverdag gjennom en kombinasjon av behandling og treningsøvelser. Sammen med dyktige kollegaer på klinikken har hun hjulpet mange tilbake i aktivitet. Hun er glad i å trene og har vært instruktør på Elixia, men liker nok aller best å bevege seg ute sammen mannen og barna på 4 og 2 år.

LES MER om gågruppen HER 

Les mer om joggegruppen HER

Ikke vent hvis du har spørsmål – bare tast i vei og send mail til trine@trinestreningsglede.no

Hilsen Trines Treningsglede & Senterklinikken

Sjekk ut treningstilbudet mitt for hele landet her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *