Bloggen fyller 3 år i dag – det må feires!

#egenreklame

Tenk at bloggen er tre år i dag. Og at du følger meg. Jeg har pyntet meg for anledningen. Det må feires!

BLI EN BEDRE OG STERKERE UTGAVE AV DEG SELV

med Trines Treningsglede online styrketrening

KNALLTILBUD I DAG:

Meld deg på for 2 mnd GRATIS deltakelse innen mandag 8. april kl 24.00!

I anledning bloggens treårsdag 7.april sprer jeg ekstra treningsglede og veiledning, og gir alle nye deltakere en gyllen anledning til å bli med å prøve styrketrening i lukket Facebook-gruppe med meg som instruktør. Med hele to gratis prøvemåneder får du testet og kommet skikkelig i gang.

Regelmessig og effektiv styrketrening kan gjøre deg sterkere både psykisk og fysisk. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på her nå.

GRATIS-TILBUDET GJELDER til klokken 24.00 mandag 8.april – MELD DEG PÅ – KLIKK PÅ DEN BLOMSTRETE KNAPPEN HER!

VELG RIKTIG GRUPPE FOR DEG: Hvis du lurer på hvilken gruppe du skal velge, les mer om styrkegruppen vektreduksjon HER og styrkegruppen for generell styrke HER.

Det er hyggelig å kunne gi en meningsfylt gave til alle kvinner – siden jeg kan! Og jeg ønsker at flest mulig skal få sjansen til å teste fremtidens treningskonsept, da er det fint å gi gratis-sjanser innimellom.

Trening hjelper alltid, ikke bare fysisk med også psykisk, og ikke bare på styrken og holdningen med på forbrenningen og vekten. Jeg vil jeg bidra!

Konseptet mitt – der du trener hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen – passer for alle i hele landet uansett nivå. Ikke minst inkluderer det den som av ulike psykiske eller praktiske årsaker ikke kan og/eller ikke vil trene på treningssenter. Jeg vet mange faktisk kvier seg for å trene blant andre, spesielt i start-gropa.

Nå kan du dessuten være med i hele to måneder selv om lommeboken er tom. Det er god tid til lære om styrketrening, etablere vaner og bli bitt av basillen.

Huske fristen – MELD DEG INN i dag 8.april innen kl 24.00. HURRA!!

MELD DEG INN HER

Det er ingen bindingstid og kun 2 dager oppsigelsestid!

Mye har blitt skrevet, formidlet og sagt begge veier i disse tre årene. Og jeg vet at bloggen og spesielt onlinetreningen har bidratt til økt motivasjon og aktivitetsnivå blant mange av dere allerede. Likevel føler jeg at jeg over hodet ikke har fått ut potensiale her, da sykdom har satt ufattelig mye kjepper i hjulene over lang tid. Men det positive med det er at jeg tror vi alle har mye spennende i vente, mange høydepunkter å se frem til og at vi har en lang opptur foran oss.  

Jeg er evig optimist og gleder meg veldig til fortsettelse!

HURRA!!!

Tusen takk for at du følger meg.

Stor bursdagsklem Trine

1 kommentar

  1. Tusen takk for fine år , super trening !
    Gleder meg til fortsettelsen Trine
    Gratulere med dagen og lykke til fremover

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *