Velkommen til gratis foredrag om nakkeplager og hodepine og hva som kan hjelpe! MELD DEG PÅ

#REKLAME


Tirsdag 19.mars kan du komme på gratis foredrag ved Senterklinikken og Trines Treningsglede om temaet nakkesmerter/hodepine, trening og hverdag.

Fysioterapeut Anette Bø Skogli og naprapat Kristine Kopstad Grønnern vil snakke om mulige årsaker til hodepine i hverdagen, og tipse deg om hva du selv kan gjøre i hverdagen og på trening for å forebygge slike plager. De vil også tipse om i hvilke tilfeller man bør få behandling og hva slags. I tillegg blir det et lite innlegg fra meg der jeg snakker om hvordan man kan holde på motivasjonen til å trene gjennom perioder med plager og kroppslige begrensninger.

Les om Senterklinikken her.

Dette gleder vi oss til og vi håper du kommer!

Alt du trenger å gjøre er og sette av 19.mars i kalenderen, kanskje høre med en venninne eller to og MELDE DEG/DERE PÅ ved å sende mail til meg: trine@trinestreningsglede.no. Det er FØRSTEMANN TIL MØLLA på grunn av begrensede plasser.

Foredraget holdes på Sandvika Storsenter, starter klokken 19.30 og varer i ca. 45 minutter. Det blir servert frukt, forfriskninger og kaffe. Etter foredraget blir det en gjennomgang av øvelser/ergonomi/avspenning på klinikken i etagen under, der du også har muligheten til å stille oss spørsmål.

Husk å melde på alle som kommer!

Hvem passer foredraget for?

Vi har laget et foredrag for mosjonister som sliter med hodepine i hverdagen, og som har kjent eller begynner å merke at hodepineplagene setter begrensninger i hverdagen og kanskje på trening. Kanskje ønsker du bare å vite litt mer om typiske mulige årsaker til nakkaplager/hodepine og bli tryggere på trening i forhold til tilstanden.

Dette gleder vi oss til 😊 Sees vi?

Beste hilsen Anette, Kristine & Trine

Senterklinikken og Trines Treningsglede i kommersielt samarbeid

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *