Takk for i år Rauland

I vinter har det vært tre turer til hytta vi leier i Rauland og tre små skiturer i det fine terrenget der. Det er veldig lite skigåing til meg å være, men til gjengjeld har jeg fått mye ro og kos på «Drømmeplassen», som vi er så heldige å kunne tilbringe vinterhelger på.

Flere turer til fjells i løpet av vinteren er noe jeg verdsetter høyt – ikke minst for barna mine sin del. De får mange døgn med kort vei inn og ut i skiløypa, hyttedager i stillongsen og mye vinteraktivitet ute. De har gått mye mer på ski enn meg i vinter, og det er en skikkelig trøst.

Denne helgen har vi vært oppe fordi Frode skulle delta i Helterennet. 42 km klassisk langrenn. Det er 7.år på rad har går og vi heier. I år var familien Semb mannssterke både i skisporet og i heiagjengen. Hele 5 gutter i familien gikk rennet og vi var tre generasjoner som stod klare for å levere ut energidrikker og heiarop.

Det må jo være ekstra moro å gå når de er så spreke, går så fort og har en god gjeng som ser på. Selv synes jeg det er så stas med den store, oppsluttende familien til mannen min, selv om jeg i år var sterkt redusert og begrenset tilstede – både fysisk og psykisk. Det er også inspirerende å være del av en aktiv og treningsglad familien som vi er – på begge sider.

Jeg gikk selv en liten skitur på 1-2 km i dag, da jeg ikke klarte å holde meg unna påskestemningen i skisporet og min kjære familie. Men jeg ble helt gåen av den mikroturen og sov i flere timer etterpå. Sånn er det nå. Energilagrene virker å være ganske skrapa og jeg går HELT tom av ingen anstrengelse. For psyken og helheten er jeg glad jeg gikk ut likevel.

Nå som jeg sliter sånn med helsen er det viktig å holde blikket fremover. Det hjelper veldig.

Jeg håper du har hatt en fin vinterhelg?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *