En formidabel opptur i vente

Hei, nå var det lenge siden sist blogginnlegg. Tusen takk for at du er her fortsatt. Det setter jeg veldig pris på. Jeg håper min reise gir deg motivasjon, og at du få god nytte av treningstips som kommer fremover og som allerede ligger på bloggen.

Helseutfordringene og immunforsvaret har vært såpass dårlig såpass lenge nå og en kraftig influensa har slått meg helt ut. Jeg ble sykemeldt, og kommer til å være det delvis en tid fremover, men er mye bedre og litt i gang nå.

Rent fysisk må jeg være nær bunn snart. Dermed har jeg en helt ny treningsreise i vente når jeg blir frisk. Følelsen av svakhet er slående fra morgen til kveld. Samtidig vet jeg hvordan det kjennes å være gjennomtrent, frisk og full av energi. Disse to ytterpunktene danner rammene for den treningsreisen jeg har foran meg – som blir formidabel.

I stedet for å grue meg til all svette og arbeid som må gjøres for å trene seg i form, gleder jeg meg veldig til den treningsrelaterte oppturen jeg har foran meg. Det er helt sant, jeg misunner meg selv den reisen som venter!

Hvordan kan jeg se det sånn? Er det ikke bare «hat» å gå fra utrent til trent? Vondt, slitsomt og en tidkrevende tålmodighetsprøve?

Nei, å komme i form er både hardt og lystbetont kroppsarbeid, og innebærer en rekke høydepunkter, som jeg ramset opp i neste blogginnlegg. Jeg velger treningsreisen jeg har foran meg fremfor en ferie på Maldivene, hvis jeg MÅ velge. Det er en drømmereise som venter altså.

Det ene er at det ligger mye motivasjon i å se frem til den gode formen som er målet. Og det hjelper sikkert å ha vært der før og vite hvor fett det kjennes. Hvis du mangler denne positive erfaringen så håper jeg mine minner, drivkrefter og tekster fremover kan motivere deg like mye som meg!

Fra bunnen nå til den toppen jeg sikter mot er det dessuten i seg selv en lang opptur med variert og god trening, velgjørende fysisk aktivitet, positive mentale øyeblikk, glede og nye, fantastiske naturopplevelser.

Jeg har en formidabel treningsreise i vente, fra start til slutt!

NÅR den vakre treningsreisen kan begynne og hvor lang den blir til første store topp, er umulig å si og utenfor min kontroll, så jeg fokuserer ikke på det nå. Jeg er dessuten ikke redd for å bruke tid på å komme i form, for jeg elsker akkurat den veien. Snarere er det en gedigen trøst at jeg en vakker dag skal få trene masse resten av livet.

Den største utfordringen blir å vente til kroppen er klar…

Inntil start føler jeg meg nå ganske maktesløs mht helsen og den fysiske formen. Jeg blir undersøkt videre av lege, men ser ikke lenger mitt potensiale mht grep i livsstilen. Selvfølgelig fortsetter jeg med det jeg tror på i livsstilen og gjør det beste ut av det; lett bevegelse, bevegelighet, næringsrik kost, mye søvn, sosial hygge, redusert arbeidsprosent, hvile og mindfullness.

Jeg retter blikket frem og prøver å holde meg på beina!

Ingen kan nemlig ta fra meg drømmene mine og de positive tankene. Ønskene og planene jeg har for fremtiden når jeg er frisk gir masse optimisme.

Sånn er det for deg og!

God søndag ❤️

Trine

6 kommentarer

 1. Så fantastisk du skriver Trine
  Heier 100% på deg Lykke til fremover og gleder meg til « LIVE TRENING « sammen med deg igjen , når tiden er inne
  Da heises flagget i Trøndelag
  Klem Sissel

  1. Trines Treningsglede

   Ah du ass, herlig melding. Det skal bli bra Vi trenes

 2. Bra skrevet – fornuftig fokus på reisen du har foran deg Ønsker deg masse lykke til og god reise ☺️

  1. Trines Treningsglede

   Tusen takk

 3. Så fin måte å se på det å komme i form igjen på. Heier på deg når kroppen er klar og ønsker lykke til!
  Tar selv små skritt av gangen. Så utrolig godt det er når en økt kjennes i kroppen – liten eller stor. To tette barn og en til tider hektisk hverdag har endret mye på mine treningsrutiner. Sant å si har det vel blitt helt fravær av treningsrutiner. Nå er kropp og hode glade for hver minste lille fysiske utskeielse på treningsfronten og framover er det rom for rutiner – gleder meg!

  1. Trines Treningsglede

   Ja, livet endrer seg med barn. Fint st du nyter det du får av bevegelse og er klar for mer rutiner. For det er gøy! Lykke til

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *